minoo Üye RUMMAN' Alıntı: İyi geceler Pınar... hoşgeldin...Nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldm buralardaym artık ii qeceler Halilm..iyiym siz nasılsınz
RUMMAN' Alıntı: İyi geceler Pınar... hoşgeldin...Nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldm buralardaym artık ii qeceler Halilm..iyiym siz nasılsınz
Perfect! Üye minoo' Alıntı: hoşbuldm buralardaym artık ii qeceler Halilm..iyiym siz nasılsınz Genişletmek için tıkla ... iyilik yuvarlanıp gidiyoz işte --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: iyi geceler Halil iyiyim kendi adıma Teşekkür ederim sen nasılsın.... Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağol
minoo' Alıntı: hoşbuldm buralardaym artık ii qeceler Halilm..iyiym siz nasılsınz Genişletmek için tıkla ... iyilik yuvarlanıp gidiyoz işte --------------- Ekleme --------------- RUMMAN' Alıntı: iyi geceler Halil iyiyim kendi adıma Teşekkür ederim sen nasılsın.... Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağol
Tuba Üye minoo' Alıntı: hoşbuldm buralardaym artık ii qeceler Halilm..iyiym siz nasılsınz Genişletmek için tıkla ... tşk.iyiyim
minoo' Alıntı: hoşbuldm buralardaym artık ii qeceler Halilm..iyiym siz nasılsınz Genişletmek için tıkla ... tşk.iyiyim
kol@j Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... sağol kardeş ben den de herkese iyi geceler... nasıl olduğuma gelince... vallahi gözlerimden uyku akıyor... ama gene forumdayım niye bilmiyorum... çıkasım gelmiyor... hayırlı forumlar...
halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... sağol kardeş ben den de herkese iyi geceler... nasıl olduğuma gelince... vallahi gözlerimden uyku akıyor... ama gene forumdayım niye bilmiyorum... çıkasım gelmiyor... hayırlı forumlar...
Perfect! Üye kolaj06' Alıntı: sağol kardeş ben den de herkese iyi geceler... nasıl olduğuma gelince... vallahi gözlerimden uyku akıyor... ama gene forumdayım niye bilmiyorum... çıkasım gelmiyor... hayırlı forumlar... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ben hep burdayım abi gece dükkanı kapatmadan gitmiyoruz
kolaj06' Alıntı: sağol kardeş ben den de herkese iyi geceler... nasıl olduğuma gelince... vallahi gözlerimden uyku akıyor... ama gene forumdayım niye bilmiyorum... çıkasım gelmiyor... hayırlı forumlar... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ben hep burdayım abi gece dükkanı kapatmadan gitmiyoruz
Tuba Üye kolaj06' Alıntı: sağol kardeş ben den de herkese iyi geceler... nasıl olduğuma gelince... vallahi gözlerimden uyku akıyor... ama gene forumdayım niye bilmiyorum... çıkasım gelmiyor... hayırlı forumlar... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Mustafa Nasılsın...
kolaj06' Alıntı: sağol kardeş ben den de herkese iyi geceler... nasıl olduğuma gelince... vallahi gözlerimden uyku akıyor... ama gene forumdayım niye bilmiyorum... çıkasım gelmiyor... hayırlı forumlar... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Mustafa Nasılsın...
Love Prince Üye sahra25' Alıntı: Selam herkese Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın? Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... oo ata bey hoşgeldin halil09' Alıntı: hoşgeldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyi gibiyim sen nasılsın?
sahra25' Alıntı: Selam herkese Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın? Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... oo ata bey hoşgeldin halil09' Alıntı: hoşgeldiniz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyi gibiyim sen nasılsın?
s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: hoşgeldin nasılsın? oo ata bey hoşgeldin hoşbulduk iyi gibiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sağol iyiyim Hüseyin sen nasılsın bu gece
Love Prince' Alıntı: hoşgeldin nasılsın? oo ata bey hoşgeldin hoşbulduk iyi gibiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sağol iyiyim Hüseyin sen nasılsın bu gece