hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: o zaman ben sana bi cwf verım adını anil yap olurmu Genişletmek için tıkla ... s^3 gıriyor tam bır bilgım yok nasıl değistıne dahil ama s60v5 girse yaparım s^3 de core rofs2 d üzenliyorlar biz ise sade rofs2 düzenlıyoruz
anil41kocaeli' Alıntı: o zaman ben sana bi cwf verım adını anil yap olurmu Genişletmek için tıkla ... s^3 gıriyor tam bır bilgım yok nasıl değistıne dahil ama s60v5 girse yaparım s^3 de core rofs2 d üzenliyorlar biz ise sade rofs2 düzenlıyoruz
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: he anladım o zaman alınca ogrencen zaten dogrumu o zaman yaparsın Genişletmek için tıkla ... aynen öyle - - - Eklendi - - - uykun varmı
anil41kocaeli' Alıntı: he anladım o zaman alınca ogrencen zaten dogrumu o zaman yaparsın Genişletmek için tıkla ... aynen öyle - - - Eklendi - - - uykun varmı
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ne kadar bırıkmıs var Genişletmek için tıkla ... şuan yok bu yaz sonu 250 300 civarı param olcak başşak yapaçam - - - Eklendi - - - biraz uykum var
anil41kocaeli' Alıntı: ne kadar bırıkmıs var Genişletmek için tıkla ... şuan yok bu yaz sonu 250 300 civarı param olcak başşak yapaçam - - - Eklendi - - - biraz uykum var
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: uyumayı dusunuyonmu peki Genişletmek için tıkla ... gözler açılıp kapanmaya başladı tek göz idare ediyom
anil41kocaeli' Alıntı: uyumayı dusunuyonmu peki Genişletmek için tıkla ... gözler açılıp kapanmaya başladı tek göz idare ediyom
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: benim uykum yok ama basım agrıyor Genişletmek için tıkla ... neyse ben yatıyom iyı geceler sana
anil41kocaeli' Alıntı: benim uykum yok ama basım agrıyor Genişletmek için tıkla ... neyse ben yatıyom iyı geceler sana
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende yatıyorum o zaman iyi geceler Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
anil41kocaeli' Alıntı: bende yatıyorum o zaman iyi geceler Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: s.a. Nasısınız millet Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam adamım gelmis iyiyim nasil olim ya sen
anil41kocaeli' Alıntı: s.a. Nasısınız millet Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam adamım gelmis iyiyim nasil olim ya sen
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bende işte iyiyim artık evime dondum Genişletmek için tıkla ... nasıl yanı anlayamadım
anil41kocaeli' Alıntı: bende işte iyiyim artık evime dondum Genişletmek için tıkla ... nasıl yanı anlayamadım