Perfect! Üye ΛKƧİ;2518453' Alıntı: halıll gec kaldınn bak bıdaha gec gelırsen yok yazarım ona gore Genişletmek için tıkla ... pardon hocam bidaha olmaz --------------- Ekleme --------------- hocam mobile geçiyom ben yok muşum gibi davranın geç yazarım da
ΛKƧİ;2518453' Alıntı: halıll gec kaldınn bak bıdaha gec gelırsen yok yazarım ona gore Genişletmek için tıkla ... pardon hocam bidaha olmaz --------------- Ekleme --------------- hocam mobile geçiyom ben yok muşum gibi davranın geç yazarım da
Aksi Üye başka kimseler yok galiba bizden başka Genişletmek için tıkla ... öyle gorunuo az ses cıkaralım gelırler belkım hocam mobile geçiyom ben yok muşum gibi davranın geç yazarım da Genişletmek için tıkla ... olllmazzzzzzzzzzzzzzzzz olamazzzzz hocayla pazarlıgamı otoruosun sen carparım
başka kimseler yok galiba bizden başka Genişletmek için tıkla ... öyle gorunuo az ses cıkaralım gelırler belkım hocam mobile geçiyom ben yok muşum gibi davranın geç yazarım da Genişletmek için tıkla ... olllmazzzzzzzzzzzzzzzzz olamazzzzz hocayla pazarlıgamı otoruosun sen carparım
tragedie Emekli Yönetici arslansem' Alıntı: Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay Yüksel ta arşa kadar şanlı Galatasaray.. Genişletmek için tıkla ... Nasılki sevgi paylaşıldıkça Çoğalıyorsa acıda paylaşıldıkca azalır acınız acımızdır kardeşim yiğidim aslanım alamanyada Yatıyor Namınız yürüsün
arslansem' Alıntı: Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay Yüksel ta arşa kadar şanlı Galatasaray.. Genişletmek için tıkla ... Nasılki sevgi paylaşıldıkça Çoğalıyorsa acıda paylaşıldıkca azalır acınız acımızdır kardeşim yiğidim aslanım alamanyada Yatıyor Namınız yürüsün
minoo Üye arslansem' Alıntı: Pınar geldi hadi herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aşk olsun ama ya Levent abi tamam da alıncam artık he
arslansem' Alıntı: Pınar geldi hadi herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aşk olsun ama ya Levent abi tamam da alıncam artık he
minoo Üye ben qayet iyiym evde tek başına --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2518560' Alıntı: saolun bende ııyım :d Genişletmek için tıkla ... sen ii olcan tabi
ben qayet iyiym evde tek başına --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2518560' Alıntı: saolun bende ııyım :d Genişletmek için tıkla ... sen ii olcan tabi
minoo Üye ΛKƧİ;2518566' Alıntı: deılsem Genişletmek için tıkla ... deilseeeeen --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Niye teksin? Genişletmek için tıkla ... babam işte kardeşm yazlıkta annem uyuyo saymıyorm onu zaten varla yok qbi
ΛKƧİ;2518566' Alıntı: deılsem Genişletmek için tıkla ... deilseeeeen --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Niye teksin? Genişletmek için tıkla ... babam işte kardeşm yazlıkta annem uyuyo saymıyorm onu zaten varla yok qbi
kol@j Üye arslansem' Alıntı: Kötüyüm..Ödev yapıyorum Sen? Genişletmek için tıkla ... öyle deme kardeş... öğrenmekten daha lezzetli bir şey tatmadım...
arslansem' Alıntı: Kötüyüm..Ödev yapıyorum Sen? Genişletmek için tıkla ... öyle deme kardeş... öğrenmekten daha lezzetli bir şey tatmadım...