Uhops Üye Bende kacaacam az sonra gözüm ağrımaya başladı - - - Eklendi - - - Söylede öyle yatayım - - - Eklendi - - - Bu saatte horozlar ötmeye başladı ben kaçtım herkese iyi geceler
Bende kacaacam az sonra gözüm ağrımaya başladı - - - Eklendi - - - Söylede öyle yatayım - - - Eklendi - - - Bu saatte horozlar ötmeye başladı ben kaçtım herkese iyi geceler
Legendary. Üye Türe' Alıntı: Yanlış hatırlıyormuşum demek , dur şikayet edeyim kendimi Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Günaydın
Türe' Alıntı: Yanlış hatırlıyormuşum demek , dur şikayet edeyim kendimi Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Günaydın
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: a.s. hikmet geciktin nedenki Genişletmek için tıkla ... sinirliyim youtube video açmıyor - - - Eklendi - - - youtube ile uğraştım ondan
anil41kocaeli' Alıntı: a.s. hikmet geciktin nedenki Genişletmek için tıkla ... sinirliyim youtube video açmıyor - - - Eklendi - - - youtube ile uğraştım ondan
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: uyarı aldım okadar bidaha olmasın dedi tamam Genişletmek için tıkla ... ceza puanı vermedı dımi
anil41kocaeli' Alıntı: uyarı aldım okadar bidaha olmasın dedi tamam Genişletmek için tıkla ... ceza puanı vermedı dımi