Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: evet nettenmi buluyon kendinmi yazıyon Genişletmek için tıkla ... face açık
Uhops Üye Hayatın 7 Gerçeği.. 1-Gözünüzün içine sabun süremezsiniz. 2-Kendi saç telinizi sayamazsınız. 3-Diliniz dışarıdayken burnunuzdan nefes alamazsınız. 4-Şu anda 3. şıkkı denediniz. 5-Denemeyi yaparken bir köpek yavrusuna benzediğinizin farkinda olmaya başladınız. 6-Şimdi aşırı şekilde gülmektesiniz. 7-Bunu kesinlikle paylaşıp intikam duygusuna büründünüz. - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: Evde kahve kalmamiiiiiis bende süt ve Pisküvit yiyorum sutu cok severim ben Genişletmek için tıkla ... şimdi mutfağa gitsem bi yeri yıkar kırarım. Kahvede yapamam sadece süte kakao atarım
Hayatın 7 Gerçeği.. 1-Gözünüzün içine sabun süremezsiniz. 2-Kendi saç telinizi sayamazsınız. 3-Diliniz dışarıdayken burnunuzdan nefes alamazsınız. 4-Şu anda 3. şıkkı denediniz. 5-Denemeyi yaparken bir köpek yavrusuna benzediğinizin farkinda olmaya başladınız. 6-Şimdi aşırı şekilde gülmektesiniz. 7-Bunu kesinlikle paylaşıp intikam duygusuna büründünüz. - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: Evde kahve kalmamiiiiiis bende süt ve Pisküvit yiyorum sutu cok severim ben Genişletmek için tıkla ... şimdi mutfağa gitsem bi yeri yıkar kırarım. Kahvede yapamam sadece süte kakao atarım
BrainHacker Üye bedensel159' Alıntı: Hayatın 7 Gerçeği.. 1-Gözünüzün içine sabun süremezsiniz. 2-Kendi saç telinizi sayamazsınız. 3-Diliniz dışarıdayken burnunuzdan nefes alamazsınız. 4-Şu anda 3. şıkkı denediniz. 5-Denemeyi yaparken bir köpek yavrusuna benzediğinizin farkinda olmaya başladınız. 6-Şimdi aşırı şekilde gülmektesiniz. 7-Bunu kesinlikle paylaşıp intikam duygusuna büründünüz. - - - Eklendi - - - şimdi mutfağa gitsem bi yeri yıkar kırarım. Kahvede yapamam sadece süte kakao atarım Genişletmek için tıkla ... Lambalarmi bozuldu
bedensel159' Alıntı: Hayatın 7 Gerçeği.. 1-Gözünüzün içine sabun süremezsiniz. 2-Kendi saç telinizi sayamazsınız. 3-Diliniz dışarıdayken burnunuzdan nefes alamazsınız. 4-Şu anda 3. şıkkı denediniz. 5-Denemeyi yaparken bir köpek yavrusuna benzediğinizin farkinda olmaya başladınız. 6-Şimdi aşırı şekilde gülmektesiniz. 7-Bunu kesinlikle paylaşıp intikam duygusuna büründünüz. - - - Eklendi - - - şimdi mutfağa gitsem bi yeri yıkar kırarım. Kahvede yapamam sadece süte kakao atarım Genişletmek için tıkla ... Lambalarmi bozuldu
Uhops Üye __simyacı__' Alıntı: Lambalarmi bozuldu Genişletmek için tıkla ... bende az bucuk sakarlık var - - - Eklendi - - - Coğrafya dersinden aklımda kalan tek şey, kutuplarda tek gecelik ilişkinin 6 ay sürdüğü. - - - Eklendi - - - Where is the gececi tayfa
__simyacı__' Alıntı: Lambalarmi bozuldu Genişletmek için tıkla ... bende az bucuk sakarlık var - - - Eklendi - - - Coğrafya dersinden aklımda kalan tek şey, kutuplarda tek gecelik ilişkinin 6 ay sürdüğü. - - - Eklendi - - - Where is the gececi tayfa
BrainHacker Üye bedensel159' Alıntı: bende az bucuk sakarlık var - - - Eklendi - - - Coğrafya dersinden aklımda kalan tek şey, kutuplarda tek gecelik ilişkinin 6 ay sürdüğü. Genişletmek için tıkla ... Cünkü orda 6 ay gece 6 ay gündüz.Anlamicak ne var
bedensel159' Alıntı: bende az bucuk sakarlık var - - - Eklendi - - - Coğrafya dersinden aklımda kalan tek şey, kutuplarda tek gecelik ilişkinin 6 ay sürdüğü. Genişletmek için tıkla ... Cünkü orda 6 ay gece 6 ay gündüz.Anlamicak ne var
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: benim yazı rengim hangi renk soylermısınız Genişletmek için tıkla ... siyah
BrainHacker Üye anil41kocaeli' Alıntı: benim yazı rengim hangi renk soylermısınız Genişletmek için tıkla ... siyah