patatos Üye anil41kocaeli' Alıntı: adım budur senin ne Genişletmek için tıkla ... emre. bu nicki bana kardesim acti. bide bu taraftan bak ilk senle tanistim ve tanistigima memnun oldum
anil41kocaeli' Alıntı: adım budur senin ne Genişletmek için tıkla ... emre. bu nicki bana kardesim acti. bide bu taraftan bak ilk senle tanistim ve tanistigima memnun oldum
Anil-D Üye bende memnun oldum - - - Eklendi - - - burda hava çok sıcak istambul - - - Eklendi - - - burda hava çok sıcak istambul
bende memnun oldum - - - Eklendi - - - burda hava çok sıcak istambul - - - Eklendi - - - burda hava çok sıcak istambul
hikmet366 Üye yaz geldı ya maxıcep ın eski tatı kalmadı - - - Eklendi - - - yaz geldı ya maxıcep ın eski tatı kalmadı - - - Eklendi - - - yaz geldı ya maxıcep ın eski tatı kalmadı
yaz geldı ya maxıcep ın eski tatı kalmadı - - - Eklendi - - - yaz geldı ya maxıcep ın eski tatı kalmadı - - - Eklendi - - - yaz geldı ya maxıcep ın eski tatı kalmadı
hikmet366 Üye marist' Alıntı: İş güç var erken yatmak lazım. Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler allah rahatlık versın
marist' Alıntı: İş güç var erken yatmak lazım. Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler allah rahatlık versın
patatos Üye durun ya daha yeni basladik daha dogrusu ben. yaz geldi millet yolda kumsalda minibus otobus filan girer cosar burralar en azindan obur sitelerde forumlarda filan boleydi
durun ya daha yeni basladik daha dogrusu ben. yaz geldi millet yolda kumsalda minibus otobus filan girer cosar burralar en azindan obur sitelerde forumlarda filan boleydi
hikmet366 Üye Kayahan14' Alıntı: Asıl yaz tatilinde aktif olunur ya Genişletmek için tıkla ... iş gùc bende maxıcep e giremem belkı köyde çalışcam fındık toplicaz yorgunluktan saat 7 de yatarım
Kayahan14' Alıntı: Asıl yaz tatilinde aktif olunur ya Genişletmek için tıkla ... iş gùc bende maxıcep e giremem belkı köyde çalışcam fındık toplicaz yorgunluktan saat 7 de yatarım
hikmet366 Üye Kayahan14' Alıntı: Ya bana çalışcaksın diyolar ya Genişletmek için tıkla ... banada sorumluluk sınavlarını veremezsem sanayınin yolunu tut dıyor
Kayahan14' Alıntı: Ya bana çalışcaksın diyolar ya Genişletmek için tıkla ... banada sorumluluk sınavlarını veremezsem sanayınin yolunu tut dıyor
Kayahan14 Üye anil41kocaeli' Alıntı: sen c6 satcanmı kayahan Genişletmek için tıkla ... iyi bir telefon bulursam bakıcaz ama sanmıyorum anca takas olur
anil41kocaeli' Alıntı: sen c6 satcanmı kayahan Genişletmek için tıkla ... iyi bir telefon bulursam bakıcaz ama sanmıyorum anca takas olur
hikmet366 Üye marist' Alıntı: Bana musade arkadaşlar. Geceniz güzel , sohbetiniz hoş olsun. Genişletmek için tıkla ... benle takas et 5800
marist' Alıntı: Bana musade arkadaşlar. Geceniz güzel , sohbetiniz hoş olsun. Genişletmek için tıkla ... benle takas et 5800