OttomaN TigeR Üye -Akıncı' Alıntı: bizim burada abi yaz boyu Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun inşallah Allah selamet versin - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Teşekkür ederim abi galiba var bu kış çoğaldı bazı belirtilerini hissediyorum Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin, aman ihmal etme hemen bir hekime görün.
-Akıncı' Alıntı: bizim burada abi yaz boyu Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun inşallah Allah selamet versin - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Teşekkür ederim abi galiba var bu kış çoğaldı bazı belirtilerini hissediyorum Genişletmek için tıkla ... Allah şifa versin, aman ihmal etme hemen bir hekime görün.
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: i-laç yasaklı kelime mi yahu Genişletmek için tıkla ... sanırım fuII gibi
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun abim.Günlerdir geçmedi böyle olması hayatımıda etkiliyor Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden inşallah, maalesef öyle kardeşim, kaderden kaçılmıyor
Joker' Alıntı: Allah razı olsun abim.Günlerdir geçmedi böyle olması hayatımıda etkiliyor Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden inşallah, maalesef öyle kardeşim, kaderden kaçılmıyor
Akıncı Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun inşallah Allah selamet versin - - - Eklendi - - - Allah şifa versin, aman ihmal etme hemen bir hekime görün. Genişletmek için tıkla ... amin abim ilerleyen zamanlarda bir buluşma ayarlayalım
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun inşallah Allah selamet versin - - - Eklendi - - - Allah şifa versin, aman ihmal etme hemen bir hekime görün. Genişletmek için tıkla ... amin abim ilerleyen zamanlarda bir buluşma ayarlayalım
OPC Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun inşallah Allah selamet versin - - - Eklendi - - - Allah şifa versin, aman ihmal etme hemen bir hekime görün. Genişletmek için tıkla ... Amin abi Allah razı olsun yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum İstanbulda da doktora gitmek en büyük eziyette napalım artık gitmem lazım
OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı olsun inşallah Allah selamet versin - - - Eklendi - - - Allah şifa versin, aman ihmal etme hemen bir hekime görün. Genişletmek için tıkla ... Amin abi Allah razı olsun yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum İstanbulda da doktora gitmek en büyük eziyette napalım artık gitmem lazım
Joker Emekli Yönetici Gökçen abim,kardeşlerim hepinize iyi geceler dilerim.Allah'a emanet olun.Bu arada abi arayı açma tamam mı
Gökçen abim,kardeşlerim hepinize iyi geceler dilerim.Allah'a emanet olun.Bu arada abi arayı açma tamam mı
Enes Üye Joker' Alıntı: Gökçen abim,kardeşlerim hepinize iyi geceler dilerim.Allah'a emanet olun.Bu arada abi arayı açma tamam mı Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Joker' Alıntı: Gökçen abim,kardeşlerim hepinize iyi geceler dilerim.Allah'a emanet olun.Bu arada abi arayı açma tamam mı Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Cümlemizden inşallah, maalesef öyle kardeşim, kaderden kaçılmıyor Genişletmek için tıkla ... Haklısın abi çok haklısın
OttomaN TigeR' Alıntı: Cümlemizden inşallah, maalesef öyle kardeşim, kaderden kaçılmıyor Genişletmek için tıkla ... Haklısın abi çok haklısın
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Gökçen abim,kardeşlerim hepinize iyi geceler dilerim.Allah'a emanet olun.Bu arada abi arayı açma tamam mı Genişletmek için tıkla ... tamam iyi geceler cigerim
Joker' Alıntı: Gökçen abim,kardeşlerim hepinize iyi geceler dilerim.Allah'a emanet olun.Bu arada abi arayı açma tamam mı Genişletmek için tıkla ... tamam iyi geceler cigerim
OttomaN TigeR Üye -Akıncı' Alıntı: amin abim ilerleyen zamanlarda bir buluşma ayarlayalım Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim, bir haftadır Şehir dışındaydım özlemişim vallahi buraları.
-Akıncı' Alıntı: amin abim ilerleyen zamanlarda bir buluşma ayarlayalım Genişletmek için tıkla ... inşallah kardeşim, bir haftadır Şehir dışındaydım özlemişim vallahi buraları.
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: forumca mı sorunluyuz bende de migren ve reflü var Genişletmek için tıkla ... bende yok
TheFenomen' Alıntı: forumca mı sorunluyuz bende de migren ve reflü var Genişletmek için tıkla ... bende yok
OttomaN TigeR Üye OPC' Alıntı: Amin abi Allah razı olsun yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum İstanbulda da doktora gitmek en büyük eziyette napalım artık gitmem lazım Genişletmek için tıkla ... Eziyet fakat sağlığın daha önemli, yine söylüyorum aman ihmal etme. Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
OPC' Alıntı: Amin abi Allah razı olsun yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum İstanbulda da doktora gitmek en büyük eziyette napalım artık gitmem lazım Genişletmek için tıkla ... Eziyet fakat sağlığın daha önemli, yine söylüyorum aman ihmal etme. Allah tez zamanda şifa versin inşallah.