valla eger dogru anladıysan rakamlar dogruysa bıraz düşük
benım 16 bınlerde hala yerlesebılırmıyım dıye teddütlerım var..ama tabı bölümden bölüme fark edıyor sayısalcıyım ben..hangı bölümleri istıyosun yada ek puan nye gelmedı anlamadım cok bırsey
belkı acıkögrtım yazabılırsın klavuzu ıncele ıyıce basarı puanına göre
valla eger dogru anladıysan rakamlar dogruysa bıraz düşük
benım 16 bınlerde hala yerlesebılırmıyım dıye teddütlerım var..ama tabı bölümden bölüme fark edıyor sayısalcıyım ben..hangı bölümleri istıyosun yada ek puan nye gelmedı anlamadım cok bırsey
belkı acıkögrtım yazabılırsın klavuzu ıncele ıyıce basarı puanına göre
anadolu lısesı mezunlarına ek puan gelmıo kı acık ogretım garantı tutuyo zaten ıkısat yada ısletme ıstıom hıc bırı olmassa arkeoljı okıcam 4 sene sonra zaeten cewlet polıs olarak alcak yada askerde kalcam
anadolu lısesı mezunlarına ek puan gelmıo kı acık ogretım garantı tutuyo zaten ıkısat yada ısletme ıstıom hıc bırı olmassa arkeoljı okıcam 4 sene sonra zaeten cewlet polıs olarak alcak yada askerde kalcam
yooo neden gelsınkı onu anlamdım ek puan anadolu ogretemn lıselerıne gelıo eger ogretmenlık tercıh ederlerse bıde meslek lıselerıne kendı bolumlerının 4 yıllıklarını tercıh ederlese
yooo neden gelsınkı onu anlamdım ek puan anadolu ogretemn lıselerıne gelıo eger ogretmenlık tercıh ederlerse bıde meslek lıselerıne kendı bolumlerının 4 yıllıklarını tercıh ederlese
valla senden duydum evet meslek lıselerıne gelıyo düzliselerede gelıyor ayrıyetten ben sızın okuldanda gelıyor bılıyodum..
anladım
benım cıkmam gerek uyuycam gec oldu iyi geceler herkese
eger yardımcı olmam gereken kafana takılan bırsey olursa pm atarsın yardımcı olurum artık klavuzu ıncelemekten ,üniversitelere bakmaktan uzman oldum ,burslu tam burslu sartları neler yurtdısında okumak,dikeygecıs vs vs..olmadı konu acalım tercıhlerden önce degerlendırırz herkes yazar tercıhlerını yardımcı oluruz..