Matthe Üye Okullar kapandı. Ailem bu yaz çalışmamı istiyor. Daha önce hiç tecrübem yok. Ne yapmalıyım. Nasıl iş bulurum. Ne tür yerlerden başlamalıyım. Bana neler önerirsiniz?
Okullar kapandı. Ailem bu yaz çalışmamı istiyor. Daha önce hiç tecrübem yok. Ne yapmalıyım. Nasıl iş bulurum. Ne tür yerlerden başlamalıyım. Bana neler önerirsiniz?
Oğuzhan Üye Hayırlı geceler. Bugün karneyi alıp gelince 4 saat uyudum. Kısacası bu gece uyku yok bana...
MrExpert Üye Kabız Civciv' Alıntı: Hayırlı geceler. Bugün karneyi alıp gelince 4 saat uyudum. Kısacası bu gece uyku yok bana... Genişletmek için tıkla ...
Kabız Civciv' Alıntı: Hayırlı geceler. Bugün karneyi alıp gelince 4 saat uyudum. Kısacası bu gece uyku yok bana... Genişletmek için tıkla ...
Matthe Üye Kabız Civciv' Alıntı: Hayırlı geceler. Bugün karneyi alıp gelince 4 saat uyudum. Kısacası bu gece uyku yok bana... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Oğuzhan karne nasıl hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm iyi gecele nasılsıniz. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Hikmet hoşgeldin, iyiyiz sen?
Kabız Civciv' Alıntı: Hayırlı geceler. Bugün karneyi alıp gelince 4 saat uyudum. Kısacası bu gece uyku yok bana... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Oğuzhan karne nasıl hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm iyi gecele nasılsıniz. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Hikmet hoşgeldin, iyiyiz sen?
MrExpert Üye Kabız Civciv' Alıntı: Kirli planlarını benim üzerimde uygulama. Genişletmek için tıkla ... Kirli planmı daha bügün yıkadım planlarımı
Kabız Civciv' Alıntı: Kirli planlarını benim üzerimde uygulama. Genişletmek için tıkla ... Kirli planmı daha bügün yıkadım planlarımı
hikmet366 Üye Yellowworm' Alıntı: Hoşgeldin Oğuzhan karne nasıl aleyküm selam Hikmet hoşgeldin, iyiyiz sen? Genişletmek için tıkla ... nasil olim cfw nin linkini eklemeyı unuttum unutmasaydım 1 ay ban atcaktım becbur yarına kaldı
Yellowworm' Alıntı: Hoşgeldin Oğuzhan karne nasıl aleyküm selam Hikmet hoşgeldin, iyiyiz sen? Genişletmek için tıkla ... nasil olim cfw nin linkini eklemeyı unuttum unutmasaydım 1 ay ban atcaktım becbur yarına kaldı
Oğuzhan Üye Yellowworm' Alıntı: Hoşgeldin Oğuzhan karne nasıl aleyküm selam Hikmet hoşgeldin, iyiyiz sen? Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Mert. Karne iyi. 6 dönemlik lise hayatımın ilk teşekkürünü almış bulunmaktayım.
Yellowworm' Alıntı: Hoşgeldin Oğuzhan karne nasıl aleyküm selam Hikmet hoşgeldin, iyiyiz sen? Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Mert. Karne iyi. 6 dönemlik lise hayatımın ilk teşekkürünü almış bulunmaktayım.
hikmet366 Üye MrExpert' Alıntı: Ben yatıyorum Genişletmek için tıkla ... bende birazdan peşınden gelirim