Oğuzhan Üye zezek' Alıntı: hahahahahajahahajajha yorulmadim ayaktayim dertlerimle bas basayim zalimlere zulumlere aman neyse kabiz senin adin neden kabiz yoksa kabizmisn Genişletmek için tıkla ... Evet kabizim. 7/24... Allah kimseye cektirmesin...
zezek' Alıntı: hahahahahajahahajajha yorulmadim ayaktayim dertlerimle bas basayim zalimlere zulumlere aman neyse kabiz senin adin neden kabiz yoksa kabizmisn Genişletmek için tıkla ... Evet kabizim. 7/24... Allah kimseye cektirmesin...
achambo Üye BYFECI' Alıntı: Oralarda bir achambo var o ne yapıyor Genişletmek için tıkla ... ben de bilmiyorum ki m
BYFECI' Alıntı: Oralarda bir achambo var o ne yapıyor Genişletmek için tıkla ... ben de bilmiyorum ki m
marist Üye x-scarface' Alıntı: Kendiyle sohbetine gereksizlerde devam etse çok güzel olacak takibi zorlaştırıyor biri yararlı bişey yazdımı diye sürekli sayfa yenilemek zorunda kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Evet . Bot mu actı ne anlamadım
x-scarface' Alıntı: Kendiyle sohbetine gereksizlerde devam etse çok güzel olacak takibi zorlaştırıyor biri yararlı bişey yazdımı diye sürekli sayfa yenilemek zorunda kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Evet . Bot mu actı ne anlamadım
achambo Üye zezek' Alıntı: ne diyon ya turkis spek sepek turkisg Genişletmek için tıkla ... no i speak turkish you and swear to me so i wont speak turkish with you
zezek' Alıntı: ne diyon ya turkis spek sepek turkisg Genişletmek için tıkla ... no i speak turkish you and swear to me so i wont speak turkish with you
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Sen hiç aşık oldun mu be kanka Genişletmek için tıkla ... Bilmem belki. Hoslanmanin, hayranligin otesine gecebildi mi tam bilmiyorum. Alayim bu kizi sana.
x-scarface' Alıntı: Sen hiç aşık oldun mu be kanka Genişletmek için tıkla ... Bilmem belki. Hoslanmanin, hayranligin otesine gecebildi mi tam bilmiyorum. Alayim bu kizi sana.
marist Üye x-scarface' Alıntı: Ters laf edeni vururum yengeniz olum Genişletmek için tıkla ... saygılar abeee
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Bilmem belki. Hoslanmanin, hayranligin otesine gecebildi mi tam bilmiyorum. Alayim bu kizi sana. Genişletmek için tıkla ... Buna bi paket çiklotayla gidilmez baba harcar bizi bu alamak ozi çok duzlu gelir
Kabız Civciv' Alıntı: Bilmem belki. Hoslanmanin, hayranligin otesine gecebildi mi tam bilmiyorum. Alayim bu kizi sana. Genişletmek için tıkla ... Buna bi paket çiklotayla gidilmez baba harcar bizi bu alamak ozi çok duzlu gelir
marist Üye BYFECI' Alıntı: Evet beyler ne örüyonuz Genişletmek için tıkla ... biz bisey örmüyoruzda senin nördüğünü anlamaya çalışıyoruz
BYFECI' Alıntı: Evet beyler ne örüyonuz Genişletmek için tıkla ... biz bisey örmüyoruzda senin nördüğünü anlamaya çalışıyoruz
Oğuzhan Üye zezek' Alıntı: jahahahaha kabiz yaw harbi kabizsun iyyyyyy enik tizik kabiz arapca anlamiosan vay haline Genişletmek için tıkla ... Harbiden kabizim. Yuzume vurma biliyorum cok igrenc oldugunu. Harbiden gece gece bayagi eglendirdin beni... Lakin cok az kaldi be guzelim. Yakinda ucuracaklar seni forumdan...
zezek' Alıntı: jahahahaha kabiz yaw harbi kabizsun iyyyyyy enik tizik kabiz arapca anlamiosan vay haline Genişletmek için tıkla ... Harbiden kabizim. Yuzume vurma biliyorum cok igrenc oldugunu. Harbiden gece gece bayagi eglendirdin beni... Lakin cok az kaldi be guzelim. Yakinda ucuracaklar seni forumdan...
BYFECI Üye marist' Alıntı: biz bisey örmüyoruzda senin nördüğünü anlamaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... Ne örüyormuşum
marist' Alıntı: biz bisey örmüyoruzda senin nördüğünü anlamaya çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... Ne örüyormuşum
marist Üye x-scarface' Alıntı: Bilmukabele Genişletmek için tıkla ... Düğüne ne zaman yoksa platonik mi