achambo Üye zezek' Alıntı: bebemisn ya ne sikayet edion gelde kufur etme bide diolar forum aile nahh aile tm mi - - - Eklendi - - - bebemisn ya ne sikayet edion gelde kufur etme bide diolar forum aile nahh aile tm mi Genişletmek için tıkla ... illa ban istiyon
zezek' Alıntı: bebemisn ya ne sikayet edion gelde kufur etme bide diolar forum aile nahh aile tm mi - - - Eklendi - - - bebemisn ya ne sikayet edion gelde kufur etme bide diolar forum aile nahh aile tm mi Genişletmek için tıkla ... illa ban istiyon
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Adam garki beyler İyi geceler oğuzhanım Genişletmek için tıkla ... Nasilsin abi?
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Geldim geldim ne oldu anlatın bakalım Genişletmek için tıkla ... Şikayeti gördün mü dedee
Tahir' Alıntı: Geldim geldim ne oldu anlatın bakalım Genişletmek için tıkla ... Şikayeti gördün mü dedee
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Nasilsin abi? Genişletmek için tıkla ... Sağol gardaşlık iyiyim seni sormalı La nettin bugün konu bırakmamışın iosta
Kabız Civciv' Alıntı: Nasilsin abi? Genişletmek için tıkla ... Sağol gardaşlık iyiyim seni sormalı La nettin bugün konu bırakmamışın iosta
x-scarface Üye zezek' Alıntı: ne bebesin yaw gelde kufur etme bide diolar bura aile yeri aileyiz nahhhh aileyiz buda bndn sana hediye bebe Genişletmek için tıkla ... Klavye erkekliğini bıraksan diyorum artık.
zezek' Alıntı: ne bebesin yaw gelde kufur etme bide diolar bura aile yeri aileyiz nahhhh aileyiz buda bndn sana hediye bebe Genişletmek için tıkla ... Klavye erkekliğini bıraksan diyorum artık.
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Sağol gardaşlık iyiyim seni sormalı La nettin bugün konu bırakmamışın iosta Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi sagol. Yok be abi sadece saat 11'e kadar actim. Sonrasinda evde degildim zaten. Eve 7'de geldim. Anca girebiliyorum foruma. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: ben sen gidiyosun sandım Genişletmek için tıkla ... Yok la buradayim. N'aber?
x-scarface' Alıntı: Sağol gardaşlık iyiyim seni sormalı La nettin bugün konu bırakmamışın iosta Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi sagol. Yok be abi sadece saat 11'e kadar actim. Sonrasinda evde degildim zaten. Eve 7'de geldim. Anca girebiliyorum foruma. - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: ben sen gidiyosun sandım Genişletmek için tıkla ... Yok la buradayim. N'aber?
Matthe Üye x-scarface' Alıntı: Ben neden hediye vereceğim la sana Tamam kardeşim bakacağım elimden gelirse yaparım tabi Genişletmek için tıkla ... Anneanneme bi hayır duası okuttururum yaparsan Yapamazsanda okuttururum canın sağolsun abi ama güveniyorum sana
x-scarface' Alıntı: Ben neden hediye vereceğim la sana Tamam kardeşim bakacağım elimden gelirse yaparım tabi Genişletmek için tıkla ... Anneanneme bi hayır duası okuttururum yaparsan Yapamazsanda okuttururum canın sağolsun abi ama güveniyorum sana
Oğuzhan Üye zezek' Alıntı: abi valla sen dedin duzeltcektim ama bazi bebeler hemen sikayet ediolar Genişletmek için tıkla ... İstedigin kadar duzelt.
zezek' Alıntı: abi valla sen dedin duzeltcektim ama bazi bebeler hemen sikayet ediolar Genişletmek için tıkla ... İstedigin kadar duzelt.
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyiyim abi sagol. Yok be abi sadece saat 11'e kadar actim. Sonrasinda evde degildim zaten. Eve 7'de geldim. Anca girebiliyorum foruma. - - - Eklendi - - - Yok la buradayim. N'aber? Genişletmek için tıkla ... çok şükür şarj bitene kadar burdayım
Kabız Civciv' Alıntı: İyiyim abi sagol. Yok be abi sadece saat 11'e kadar actim. Sonrasinda evde degildim zaten. Eve 7'de geldim. Anca girebiliyorum foruma. - - - Eklendi - - - Yok la buradayim. N'aber? Genişletmek için tıkla ... çok şükür şarj bitene kadar burdayım
Matthe Üye Tahir' Alıntı: Geldim geldim ne oldu anlatın bakalım Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyiyim abi sagol. Yok be abi sadece saat 11'e kadar actim. Sonrasinda evde degildim zaten. Eve 7'de geldim. Anca girebiliyorum foruma. Genişletmek için tıkla ... 11'e kadar patlatmışsın zaten canını yediğim 7 de eve gelmeler ne iş manita mı yaptın bakim benden habersiz
Kabız Civciv' Alıntı: İyiyim abi sagol. Yok be abi sadece saat 11'e kadar actim. Sonrasinda evde degildim zaten. Eve 7'de geldim. Anca girebiliyorum foruma. Genişletmek için tıkla ... 11'e kadar patlatmışsın zaten canını yediğim 7 de eve gelmeler ne iş manita mı yaptın bakim benden habersiz