marist Üye zezek' Alıntı: herkez uyuomu beylerrr akinci , nexram abu, sacarfe ,tamert, emril, omer56 emreilil, uyudunuzmu la Genişletmek için tıkla ... Seninde uykun var heralde.
zezek' Alıntı: herkez uyuomu beylerrr akinci , nexram abu, sacarfe ,tamert, emril, omer56 emreilil, uyudunuzmu la Genişletmek için tıkla ... Seninde uykun var heralde.
marist Üye zezek' Alıntı: ne sikicisi la bn geldim yetef7 Genişletmek için tıkla ... t9 kullanarak yazma. Ne demezsin. - - - Eklendi - - - zezek' Alıntı: hic uykum yok yaw nie sordun Genişletmek için tıkla ... yazdıklarına bak anlarsın.
zezek' Alıntı: ne sikicisi la bn geldim yetef7 Genişletmek için tıkla ... t9 kullanarak yazma. Ne demezsin. - - - Eklendi - - - zezek' Alıntı: hic uykum yok yaw nie sordun Genişletmek için tıkla ... yazdıklarına bak anlarsın.
BYFECI Üye TheLastWarrior' Alıntı: ben çıktım cümletten eyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
marist Üye zezek' Alıntı: valla bakiom bulamiom ne yazmisim Genişletmek için tıkla ... Boşver o zaman yorma o güzel kafanı.
zezek' Alıntı: valla bakiom bulamiom ne yazmisim Genişletmek için tıkla ... Boşver o zaman yorma o güzel kafanı.
BYFECI Üye zezek' Alıntı: hahahafagaa ne yenisi 2 hafta.oldy Genişletmek için tıkla ... Çok eskiymişsin canım bende Yusuf memnun oldum
zezek' Alıntı: hahahafagaa ne yenisi 2 hafta.oldy Genişletmek için tıkla ... Çok eskiymişsin canım bende Yusuf memnun oldum
marist Üye zezek' Alıntı: la valla delircem allahini sevoisan sole nolur Genişletmek için tıkla ... Hey Allah'ım ya gece gece güldürdün ya Allah ta seni güldürsün
zezek' Alıntı: la valla delircem allahini sevoisan sole nolur Genişletmek için tıkla ... Hey Allah'ım ya gece gece güldürdün ya Allah ta seni güldürsün
marist Üye BYFECI' Alıntı: 3 kişi kaldık Genişletmek için tıkla ... Yaw dost bir kere gec saate kadar kalalım dedik kimse yok tadı yok hic.
BYFECI' Alıntı: 3 kişi kaldık Genişletmek için tıkla ... Yaw dost bir kere gec saate kadar kalalım dedik kimse yok tadı yok hic.