achambo Üye Joker' Alıntı: Adam toplayıp seni dövdürecem patron Genişletmek için tıkla ... gel bekliyorum sanki ben boş duracağım gel beni döv diye bekliyeceğim ayağını denk al demedi deme
Joker' Alıntı: Adam toplayıp seni dövdürecem patron Genişletmek için tıkla ... gel bekliyorum sanki ben boş duracağım gel beni döv diye bekliyeceğim ayağını denk al demedi deme
hikmet366 Üye Emrgncy112' Alıntı: Alooooo herkes yazı boyutunu 1 yapsın kardeşim, uyanları rahatsız etmeye hakkınız yok.. Genişletmek için tıkla ... benimki 2
Emrgncy112' Alıntı: Alooooo herkes yazı boyutunu 1 yapsın kardeşim, uyanları rahatsız etmeye hakkınız yok.. Genişletmek için tıkla ... benimki 2
TheLastWarrior Üye BYFECI' Alıntı: Tabi görürüm, sen beni cevaplamazken iyiydi ama :: Genişletmek için tıkla ... tamam küs
BYFECI' Alıntı: Tabi görürüm, sen beni cevaplamazken iyiydi ama :: Genişletmek için tıkla ... tamam küs
Joker Emekli Yönetici Ben artık yatayım,yada en azından deneyeyim herkese hayırlı geceler Allah'a emanet olun abilerim kardeşlerim.
Ben artık yatayım,yada en azından deneyeyim herkese hayırlı geceler Allah'a emanet olun abilerim kardeşlerim.
BYFECI Üye Emrgncy112' Alıntı: Alooooo herkes yazı boyutunu 1 yapsın kardeşim, uyanları rahatsız etmeye hakkınız yok.. Genişletmek için tıkla ... 3
Emrgncy112' Alıntı: Alooooo herkes yazı boyutunu 1 yapsın kardeşim, uyanları rahatsız etmeye hakkınız yok.. Genişletmek için tıkla ... 3
marist Üye TheLastWarrior' Alıntı: anlıyorsun ama uyguluyamiyorsun sorunun bu zaten vasfi Genişletmek için tıkla ... Ben seni anladım Eyw.
TheLastWarrior' Alıntı: anlıyorsun ama uyguluyamiyorsun sorunun bu zaten vasfi Genişletmek için tıkla ... Ben seni anladım Eyw.
hikmet366 Üye Joker' Alıntı: Ben artık yatayım,yada en azından deneyeyim herkese hayırlı geceler Allah'a emanet olun abilerim kardeşlerim. Genişletmek için tıkla ... iyı geceler bır uyuyamadın gittı
Joker' Alıntı: Ben artık yatayım,yada en azından deneyeyim herkese hayırlı geceler Allah'a emanet olun abilerim kardeşlerim. Genişletmek için tıkla ... iyı geceler bır uyuyamadın gittı
marist Üye Emrgncy112' Alıntı: Neyse size hayırlı muhabbetler, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... güle güle abim.
Emrgncy112' Alıntı: Neyse size hayırlı muhabbetler, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... güle güle abim.
hikmet366 Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam iyı geceler
__xXx__' Alıntı: selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam iyı geceler
BYFECI Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam Emrgncy112' Alıntı: Neyse size hayırlı muhabbetler, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam Emrgncy112' Alıntı: Neyse size hayırlı muhabbetler, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ...
marist Üye __xXx__' Alıntı: selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hosgeldin.
__xXx__' Alıntı: selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hosgeldin.
hikmet366 Üye Emrgncy112' Alıntı: Neyse size hayırlı muhabbetler, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... sanada allah rahaltlık versın abı iyı geceler
Emrgncy112' Alıntı: Neyse size hayırlı muhabbetler, Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... sanada allah rahaltlık versın abı iyı geceler
TheLastWarrior Üye yok öyle küstük - - - Eklendi - - - gelen arkadaşlarımız tekrardan hoşgeldi giden arkadaşlarımız güle güle iyi geceler biraz yorum kaçırdım geriden geliyorum
yok öyle küstük - - - Eklendi - - - gelen arkadaşlarımız tekrardan hoşgeldi giden arkadaşlarımız güle güle iyi geceler biraz yorum kaçırdım geriden geliyorum
marist Üye __xXx__' Alıntı: cümleten hoşbulduk sizede iyi geceler nasılsınız ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... iyilik sende ne var ne yok ?
__xXx__' Alıntı: cümleten hoşbulduk sizede iyi geceler nasılsınız ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... iyilik sende ne var ne yok ?