Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: burak sana diyodum dimi o kadar iş vericemki buraya giremiceksin Genişletmek için tıkla ...
achambo' Alıntı: burak sana diyodum dimi o kadar iş vericemki buraya giremiceksin Genişletmek için tıkla ...
TheLastWarrior Üye marist' Alıntı: Yaw tamam sen boşver konunu sen topla herseyi ispatla ne ceza verirlerse cekerim. Uzaklastırma olsa bile. Genişletmek için tıkla ... toplayacak birşey yokki sen ders alican ben değil git yorum yaptığın konulara ufak bir göz gezdir
marist' Alıntı: Yaw tamam sen boşver konunu sen topla herseyi ispatla ne ceza verirlerse cekerim. Uzaklastırma olsa bile. Genişletmek için tıkla ... toplayacak birşey yokki sen ders alican ben değil git yorum yaptığın konulara ufak bir göz gezdir
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Bilmiyorum burağım bu ara pek keyfim yok gibi. Genişletmek için tıkla ... aras abi ve keyifsizlik
x-scarface' Alıntı: Bilmiyorum burağım bu ara pek keyfim yok gibi. Genişletmek için tıkla ... aras abi ve keyifsizlik
hikmet366 Üye TheLastWarrior' Alıntı: toplayacak birşey yokki sen ders alican ben değil git yorum yaptığın konulara ufak bir göz gezdir Genişletmek için tıkla ...
TheLastWarrior' Alıntı: toplayacak birşey yokki sen ders alican ben değil git yorum yaptığın konulara ufak bir göz gezdir Genişletmek için tıkla ...
marist Üye Joker' Alıntı: çağrı ve vasfettin konuyu uzatmayalım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Uzatmıyoruz usta derdini anlamak istedim.
Joker' Alıntı: çağrı ve vasfettin konuyu uzatmayalım arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Uzatmıyoruz usta derdini anlamak istedim.
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Niye abim hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... Memleket sorunları burada konuşulacak şeyler değil gardaşlık. Bir tane gencimiz vefat etti bugün canım sıkıldı.
Joker' Alıntı: Niye abim hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... Memleket sorunları burada konuşulacak şeyler değil gardaşlık. Bir tane gencimiz vefat etti bugün canım sıkıldı.
Joker Emekli Yönetici TheLastWarrior' Alıntı: modaretörden uyarı geldi Genişletmek için tıkla ... Ben bu uyarıyı size moderatör olarak değil arkadaş olarak yapıyorum,tartışmaya gerek yok kardeşler
TheLastWarrior' Alıntı: modaretörden uyarı geldi Genişletmek için tıkla ... Ben bu uyarıyı size moderatör olarak değil arkadaş olarak yapıyorum,tartışmaya gerek yok kardeşler
achambo Üye Joker' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen bana ateş edersin ama mermilerin nereye gittiğin haberin olmaz eğer haberin olursa olduğu an işsiz kalırsın o nedenle mermilerin bana işlemez yeğen
Joker' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen bana ateş edersin ama mermilerin nereye gittiğin haberin olmaz eğer haberin olursa olduğu an işsiz kalırsın o nedenle mermilerin bana işlemez yeğen
TheLastWarrior Üye BYFECI' Alıntı: Çağrı ve Vasfi en başta şakalaşıyorsunuz sandımda nedir bu tartışma Genişletmek için tıkla ... ben vasfinin gereksiz yere smiley atmasından rahatsız oldum ve belirttim vasfi taktı yok başka birşey var söylemiyorsn
BYFECI' Alıntı: Çağrı ve Vasfi en başta şakalaşıyorsunuz sandımda nedir bu tartışma Genişletmek için tıkla ... ben vasfinin gereksiz yere smiley atmasından rahatsız oldum ve belirttim vasfi taktı yok başka birşey var söylemiyorsn
x-scarface Üye achambo' Alıntı: aras abi ve keyifsizlik Genişletmek için tıkla ... Haklısın pek yansıtmam hayatımı sıkıntılarımı buralara kardeşim k.bakmayın bugün böyle oldu.
achambo' Alıntı: aras abi ve keyifsizlik Genişletmek için tıkla ... Haklısın pek yansıtmam hayatımı sıkıntılarımı buralara kardeşim k.bakmayın bugün böyle oldu.