Umur dağlar Üye 1STayTRue35' Alıntı: Selamunaleyküm gececi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi gözüm seni aradı
1STayTRue35' Alıntı: Selamunaleyküm gececi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi gözüm seni aradı
Akıncı Üye 1STayTRue35' Alıntı: Selamunaleyküm gececi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam abi
BYFECI Üye 1STayTRue35' Alıntı: Selamunaleyküm gececi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam hoşgeldin
1STayTRue35' Alıntı: Selamunaleyküm gececi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam hoşgeldin
hurol1 Üye hikmet366' Alıntı: yav sayfa kaçar kaçar atlıyor öyle yetişemedim Genişletmek için tıkla ... Aynen
Umur dağlar Üye OPC' Alıntı: Aras Abi yarışmaya katıldığın ETS2 içeriğini mod olarak yaptın mı sen bu arada selamın aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
OPC' Alıntı: Aras Abi yarışmaya katıldığın ETS2 içeriğini mod olarak yaptın mı sen bu arada selamın aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: mobildeyim alıntı yapmaya uğraşamam, selamımı alan almayan maxicanlar nasılsınız sizde benim gibi okula gitmeyeceksinız galiba, Genişletmek için tıkla ... cfwde hala sorun varmı
_YldzEnes_' Alıntı: mobildeyim alıntı yapmaya uğraşamam, selamımı alan almayan maxicanlar nasılsınız sizde benim gibi okula gitmeyeceksinız galiba, Genişletmek için tıkla ... cfwde hala sorun varmı
x-scarface Üye OPC' Alıntı: Aras Abi yarışmaya katıldığın ETS2 içeriğini mod olarak yaptın mı sen bu arada selamın aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... Yaptım kardeşim şuan mobilim yarın ets2 konusunda ilk mesaja eklerim
OPC' Alıntı: Aras Abi yarışmaya katıldığın ETS2 içeriğini mod olarak yaptın mı sen bu arada selamın aleyküm cümleten Genişletmek için tıkla ... Yaptım kardeşim şuan mobilim yarın ets2 konusunda ilk mesaja eklerim
BYFECI Üye _YldzEnes_' Alıntı: mobildeyim alıntı yapmaya uğraşamam, selamımı alan almayan maxicanlar nasılsınız sizde benim gibi okula gitmeyeceksinız galiba, Genişletmek için tıkla ... Geçen haftadan gitmiyorduk zaten
_YldzEnes_' Alıntı: mobildeyim alıntı yapmaya uğraşamam, selamımı alan almayan maxicanlar nasılsınız sizde benim gibi okula gitmeyeceksinız galiba, Genişletmek için tıkla ... Geçen haftadan gitmiyorduk zaten
VKUCUKSAHİN Üye 1STayTRue35' Alıntı: Selamunaleyküm gececi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam kardeşim yav Ali abi nerde bi şırdan yeseydik Iyi olurdu
1STayTRue35' Alıntı: Selamunaleyküm gececi arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam kardeşim yav Ali abi nerde bi şırdan yeseydik Iyi olurdu
Kingmortall Üye konuşanların ismini alıyorum 5 dakika susun ya iştima alıyorum şurda konuşun konuşun hafta sonu çarşı yok
konuşanların ismini alıyorum 5 dakika susun ya iştima alıyorum şurda konuşun konuşun hafta sonu çarşı yok
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: aleyküm selam enes cfw de hala sorun devam edıyormu Genişletmek için tıkla ... şuan denemeye korkuyorum şarj azalır
hikmet366' Alıntı: aleyküm selam enes cfw de hala sorun devam edıyormu Genişletmek için tıkla ... şuan denemeye korkuyorum şarj azalır
OPC Üye x-scarface' Alıntı: Yaptım kardeşim şuan mobilim yarın ets2 konusunda ilk mesaja eklerim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi şu yeni 1.3... sürümlerinde retarder varya skin modu atınca retarder kolu hareket etmiyor sende de öyle mi abi
x-scarface' Alıntı: Yaptım kardeşim şuan mobilim yarın ets2 konusunda ilk mesaja eklerim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi şu yeni 1.3... sürümlerinde retarder varya skin modu atınca retarder kolu hareket etmiyor sende de öyle mi abi