achambo Üye 1STayTRue35' Alıntı: üstüme yoktur Genişletmek için tıkla ... sen rötardan sayılmıyosun millet evine dönüyo
1STayTRue35' Alıntı: üstüme yoktur Genişletmek için tıkla ... sen rötardan sayılmıyosun millet evine dönüyo
x-scarface Üye achambo' Alıntı: bir bana yapmadın Genişletmek için tıkla ... Miss gibi var işte daha ne yapalım
x-scarface Üye [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 8 misafir) achambo+, BYFECI+, MrExpert+
[h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 8 misafir) achambo+, BYFECI+, MrExpert+
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: Laaağn bi git anca paint yaparsın sen fotoşok ince mevzuu aslan parçası Genişletmek için tıkla ... master collection cs6 ya sahip bir insanım ben söyliim
x-scarface' Alıntı: Laaağn bi git anca paint yaparsın sen fotoşok ince mevzuu aslan parçası Genişletmek için tıkla ... master collection cs6 ya sahip bir insanım ben söyliim
Umur dağlar Üye 1STayTRue35' Alıntı: Ne uyarısı ödül bile alırsın sen Genişletmek için tıkla ... Ne ödülü
1STayTRue35 Üye achambo' Alıntı: sen rötardan sayılmıyosun millet evine dönüyo Genişletmek için tıkla ... ben böyle değildim sonradan oldum Aras yüzünden hep
achambo' Alıntı: sen rötardan sayılmıyosun millet evine dönüyo Genişletmek için tıkla ... ben böyle değildim sonradan oldum Aras yüzünden hep
achambo Üye Umur dağlar' Alıntı: Pes etti Genişletmek için tıkla ... benim telefona acımak yok zaten geçen 1,5 mtreden fotoğraf çekerken asfalta fırlattım böcek kovmak için
Umur dağlar' Alıntı: Pes etti Genişletmek için tıkla ... benim telefona acımak yok zaten geçen 1,5 mtreden fotoğraf çekerken asfalta fırlattım böcek kovmak için
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: master collection cs6 ya sahip bir insanım ben söyliim Genişletmek için tıkla ... Şekilsin yaaa Birazda iş konuşalım hacım biliyormusun yoksa öğrenme aşamasındamısın?
1STayTRue35' Alıntı: master collection cs6 ya sahip bir insanım ben söyliim Genişletmek için tıkla ... Şekilsin yaaa Birazda iş konuşalım hacım biliyormusun yoksa öğrenme aşamasındamısın?
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 8 misafir) achambo+, BYFECI+, MrExpert+ Genişletmek için tıkla ... Dün bi ara 1000 kişi olmuştu
x-scarface' Alıntı: [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 8 misafir) achambo+, BYFECI+, MrExpert+ Genişletmek için tıkla ... Dün bi ara 1000 kişi olmuştu
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Dün bi ara 1000 kişi olmuştu Genişletmek için tıkla ... Bak şimdi de yapayım
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Miss gibi var işte daha ne yapalım Genişletmek için tıkla ... bunu deöeni bekliyodum
x-scarface' Alıntı: Miss gibi var işte daha ne yapalım Genişletmek için tıkla ... bunu deöeni bekliyodum
x-scarface Üye [h=4]Konu Bilgisi[/h]Şu anda 1008 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 1004 misafir) BYFECI+, achambo+
ilcarnefice Üye 1STayTRue35' Alıntı: ben böyle değildim sonradan oldum Aras yüzünden hep Genişletmek için tıkla ... Ohh Allahına gurban photoshop ile flash ı özledim iyimi
1STayTRue35' Alıntı: ben böyle değildim sonradan oldum Aras yüzünden hep Genişletmek için tıkla ... Ohh Allahına gurban photoshop ile flash ı özledim iyimi
x-scarface Üye achambo' Alıntı: bunu deöeni bekliyodum Genişletmek için tıkla ... piskopatmısın ulan sen
Umur dağlar Üye achambo' Alıntı: benim telefona acımak yok zaten geçen 1,5 mtreden fotoğraf çekerken asfalta fırlattım böcek kovmak için Genişletmek için tıkla ... Hahaha bence ondan sonra tasarrufa geçti
achambo' Alıntı: benim telefona acımak yok zaten geçen 1,5 mtreden fotoğraf çekerken asfalta fırlattım böcek kovmak için Genişletmek için tıkla ... Hahaha bence ondan sonra tasarrufa geçti
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: Şekilsin yaaa Birazda iş konuşalım hacım biliyormusun yoksa öğrenme aşamasındamısın? Genişletmek için tıkla ... orta derecede bilgi sahibiyim yani hepsinden bir tek Adobe Indesign'ı kullanamıyorum
x-scarface' Alıntı: Şekilsin yaaa Birazda iş konuşalım hacım biliyormusun yoksa öğrenme aşamasındamısın? Genişletmek için tıkla ... orta derecede bilgi sahibiyim yani hepsinden bir tek Adobe Indesign'ı kullanamıyorum
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Şekilsin yaaa Birazda iş konuşalım hacım biliyormusun yoksa öğrenme aşamasındamısın? Genişletmek için tıkla ... bende cs6 photoshop ve illustrator var master i indirmeye erindim
x-scarface' Alıntı: Şekilsin yaaa Birazda iş konuşalım hacım biliyormusun yoksa öğrenme aşamasındamısın? Genişletmek için tıkla ... bende cs6 photoshop ve illustrator var master i indirmeye erindim
Umur dağlar Üye x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Abi sen varken akıncı cabbar daha çok kişi var bize zor
x-scarface' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Abi sen varken akıncı cabbar daha çok kişi var bize zor
achambo Üye x-scarface' Alıntı: piskopatmısın ulan sen Genişletmek için tıkla ... öyle oluyorum herhalde