by-pegasus Üye BYFECI' Alıntı: Yusuf, 18 memnun oldum - - - Eklendi - - - İyiyim, seni sormalı? Bu arada adını unuttum Genişletmek için tıkla ... deniz, manisa/sarıgöl, 16
BYFECI' Alıntı: Yusuf, 18 memnun oldum - - - Eklendi - - - İyiyim, seni sormalı? Bu arada adını unuttum Genişletmek için tıkla ... deniz, manisa/sarıgöl, 16
Joker Emekli Yönetici BYFECI' Alıntı: Aleyküm Selam. Işte Burak geldi, ben burak değilim Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: Selam maxicanlar beni sorarsanız iyiyim sizlerinde iyi olduğunu varsayarak muhabbete geçelim Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: Burak 5000 geçmissin kardeşim tebrikler Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: burak hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Umur dağlar' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk canlar Eyvallah abi sende hoşgeldin aynen 5000'i devirdik
BYFECI' Alıntı: Aleyküm Selam. Işte Burak geldi, ben burak değilim Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: Selam maxicanlar beni sorarsanız iyiyim sizlerinde iyi olduğunu varsayarak muhabbete geçelim Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: Burak 5000 geçmissin kardeşim tebrikler Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: burak hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Umur dağlar' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk canlar Eyvallah abi sende hoşgeldin aynen 5000'i devirdik
x-scarface Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sayın Şirin Baba sizinle tanışmadık, nasılsınız? İyi misiniz? Genişletmek için tıkla ... İyidir kardeş ben aras 23 sende mert 19 olmalısın
-qarapapaq-' Alıntı: Sayın Şirin Baba sizinle tanışmadık, nasılsınız? İyi misiniz? Genişletmek için tıkla ... İyidir kardeş ben aras 23 sende mert 19 olmalısın
Invoke Üye yine girdi - - - Eklendi - - - beceremedim eklendi yazısını burda imkansız mı acaba. - - - Eklendi - - - yeeaaa
yine girdi - - - Eklendi - - - beceremedim eklendi yazısını burda imkansız mı acaba. - - - Eklendi - - - yeeaaa
BYFECI Üye zxdelemi' Alıntı: deniz, manisa/sarıgöl, 16 Genişletmek için tıkla ... Tamam hatırladım Deniz kardeşim nasılsın ?
zxdelemi' Alıntı: deniz, manisa/sarıgöl, 16 Genişletmek için tıkla ... Tamam hatırladım Deniz kardeşim nasılsın ?
x-scarface Üye achambo' Alıntı: aras abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş gördük ciğerim ne var ne yok
Invoke Üye x-scarface' Alıntı: İyidir kardeş ben aras 23 sende mert 19 olmalısın Genişletmek için tıkla ... Evet =))
x-scarface' Alıntı: İyidir kardeş ben aras 23 sende mert 19 olmalısın Genişletmek için tıkla ... Evet =))
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm gececi dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin istismarcı
1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm gececi dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin istismarcı
1STayTRue35 Üye Beyler buyrun [h=2]Gereksizler Bölümü İmzası "[/h] - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin istismarcı Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk hacı abi bizim tayfa nerelerde
Beyler buyrun [h=2]Gereksizler Bölümü İmzası "[/h] - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin istismarcı Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk hacı abi bizim tayfa nerelerde
by-pegasus Üye BYFECI' Alıntı: Tamam hatırladım Deniz kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... valla bi iyi bi kötü anlamadım ne güzel geziyodum arabayla tam gezerken araba bozuldu
BYFECI' Alıntı: Tamam hatırladım Deniz kardeşim nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... valla bi iyi bi kötü anlamadım ne güzel geziyodum arabayla tam gezerken araba bozuldu
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Hoşbulduk hacı abi bizim tayfa nerelerde Genişletmek için tıkla ... Gelirler birazdan galiba herhalde sanırsam
1STayTRue35' Alıntı: Hoşbulduk hacı abi bizim tayfa nerelerde Genişletmek için tıkla ... Gelirler birazdan galiba herhalde sanırsam
Joker Emekli Yönetici 1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm gececi dostlar Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin abi
1STayTRue35' Alıntı: Selamun aleyküm gececi dostlar Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin abi
BYFECI Üye zxdelemi' Alıntı: valla bi iyi bi kötü anlamadım ne güzel geziyodum arabayla tam gezerken araba bozuldu Genişletmek için tıkla ... Nerde ne zaman nasıl geziyordun
zxdelemi' Alıntı: valla bi iyi bi kötü anlamadım ne güzel geziyodum arabayla tam gezerken araba bozuldu Genişletmek için tıkla ... Nerde ne zaman nasıl geziyordun
Invoke Üye x-scarface' Alıntı: Memnun oldum güzel kardeş Genişletmek için tıkla ... x-scarface radyo dinliyorum şuan... Ben de memnun oldum.
x-scarface' Alıntı: Memnun oldum güzel kardeş Genişletmek için tıkla ... x-scarface radyo dinliyorum şuan... Ben de memnun oldum.