Perfect! Üye ΛKƧİ;2488774' Alıntı: sıcaakk demeyınn bugunn bayılıodummm yollarda Genişletmek için tıkla ... aman bayılma renktaş sonra kim ayın elemanı olacak --------------- Ekleme --------------- şimdi iyisin demi
ΛKƧİ;2488774' Alıntı: sıcaakk demeyınn bugunn bayılıodummm yollarda Genişletmek için tıkla ... aman bayılma renktaş sonra kim ayın elemanı olacak --------------- Ekleme --------------- şimdi iyisin demi
Aksi Üye sahraam ııyım galıba sanırsam sen nasılsın (: renktasssss haklsın kendıme ııyı bakmam lazım :P sımdı pek ıyı sayılmam beklemdeyım sen nasılsın (=
sahraam ııyım galıba sanırsam sen nasılsın (: renktasssss haklsın kendıme ııyı bakmam lazım :P sımdı pek ıyı sayılmam beklemdeyım sen nasılsın (=
Perfect! Üye ΛKƧİ;2488936' Alıntı: sahraam ııyım galıba sanırsam sen nasılsın (: renktasssss haklsın kendıme ııyı bakmam lazım :P sımdı pek ıyı sayılmam beklemdeyım sen nasılsın (= Genişletmek için tıkla ... saol ben iyiyim kendine dikkat et maxi sensin napar
ΛKƧİ;2488936' Alıntı: sahraam ııyım galıba sanırsam sen nasılsın (: renktasssss haklsın kendıme ııyı bakmam lazım :P sımdı pek ıyı sayılmam beklemdeyım sen nasılsın (= Genişletmek için tıkla ... saol ben iyiyim kendine dikkat et maxi sensin napar
s@hr@ Üye ΛKƧİ;2488936' Alıntı: sahraam ııyım galıba sanırsam sen nasılsın (: renktasssss haklsın kendıme ııyı bakmam lazım :P sımdı pek ıyı sayılmam beklemdeyım sen nasılsın (= Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyimde senin bişeyin mi var canım
ΛKƧİ;2488936' Alıntı: sahraam ııyım galıba sanırsam sen nasılsın (: renktasssss haklsın kendıme ııyı bakmam lazım :P sımdı pek ıyı sayılmam beklemdeyım sen nasılsın (= Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyimde senin bişeyin mi var canım
Aksi Üye saol ben iyiyim kendine dikkat et maxi sensin napar Genişletmek için tıkla ... ımm bırz dusunelımmm bayram eder :P sahram yandım bugun bıras da ıcımde wolkan war sankım hahha okdr ugrastım yanacam dıe bugun 40 dereceymıs bende o oglen sıcagında cıktım fenalık gecırmeme ramak kalmstı
saol ben iyiyim kendine dikkat et maxi sensin napar Genişletmek için tıkla ... ımm bırz dusunelımmm bayram eder :P sahram yandım bugun bıras da ıcımde wolkan war sankım hahha okdr ugrastım yanacam dıe bugun 40 dereceymıs bende o oglen sıcagında cıktım fenalık gecırmeme ramak kalmstı
s@hr@ Üye ΛKƧİ;2488976' Alıntı: ımm bırz dusunelımmm bayram eder :P sahram yandım bugun bıras da ıcımde wolkan war sankım hahha okdr ugrastım yanacam dıe bugun 40 dereceymıs bende o oglen sıcagında cıktım fenalık gecırmeme ramak kalmstı Genişletmek için tıkla ... yanmak için bugünümü seçtin be tatlım bugün çok kötü her yer yanıyor
ΛKƧİ;2488976' Alıntı: ımm bırz dusunelımmm bayram eder :P sahram yandım bugun bıras da ıcımde wolkan war sankım hahha okdr ugrastım yanacam dıe bugun 40 dereceymıs bende o oglen sıcagında cıktım fenalık gecırmeme ramak kalmstı Genişletmek için tıkla ... yanmak için bugünümü seçtin be tatlım bugün çok kötü her yer yanıyor
Aksi Üye evet oyleymıs ama gunlerdır yanmak ıcın ugrasıorum ama yok dedım bugun senın gunun sıbell yaprak kımıldamıo yaa :/ ewımı ozleımm :/ canım es esım sımdı nası esıyodur
evet oyleymıs ama gunlerdır yanmak ıcın ugrasıorum ama yok dedım bugun senın gunun sıbell yaprak kımıldamıo yaa :/ ewımı ozleımm :/ canım es esım sımdı nası esıyodur
s@hr@ Üye ΛKƧİ;2489037' Alıntı: sıbel kacar :/ hade cıcı geceler sıze Genişletmek için tıkla ... cici geceler sanada
ΛKƧİ;2489037' Alıntı: sıbel kacar :/ hade cıcı geceler sıze Genişletmek için tıkla ... cici geceler sanada
Perfect! Üye ΛKƧİ;2489037' Alıntı: sıbel kacar :/ hade cıcı geceler sıze Genişletmek için tıkla ... kendine iyi bak
ΛKƧİ;2489037' Alıntı: sıbel kacar :/ hade cıcı geceler sıze Genişletmek için tıkla ... kendine iyi bak
Love Prince Üye Ne parçalanacak diz kaldı, Ne de kırılacak kalp.. Bak çocukluğum da yok artık .. Ne yapacaksan şimdi yap!
Ne parçalanacak diz kaldı, Ne de kırılacak kalp.. Bak çocukluğum da yok artık .. Ne yapacaksan şimdi yap!
Perfect! Üye Love Prince' Alıntı: herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... selam kendine iyi davran ben gidiyorum
Love Prince' Alıntı: herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... selam kendine iyi davran ben gidiyorum