achambo Üye Tahir' Alıntı: Hop gençler ben burdayim hala Kelimeler dikkatlice yanyana gelsin ve güzel cümleler oluşsun.Bir daha uyarmam. Genişletmek için tıkla ... dede bizi sevmiyormusun
Tahir' Alıntı: Hop gençler ben burdayim hala Kelimeler dikkatlice yanyana gelsin ve güzel cümleler oluşsun.Bir daha uyarmam. Genişletmek için tıkla ... dede bizi sevmiyormusun
achambo Üye marist' Alıntı: Ha şöle yola gel Genişletmek için tıkla ... beni kim yola getiryomuş çıksın hemen karşıma
marist' Alıntı: Ha şöle yola gel Genişletmek için tıkla ... beni kim yola getiryomuş çıksın hemen karşıma
achambo Üye Tahir' Alıntı: Tamam uzulmeyin accık admin olup geleyim dedim yimedi Genişletmek için tıkla ... oh be
Tahir' Alıntı: Tamam uzulmeyin accık admin olup geleyim dedim yimedi Genişletmek için tıkla ... oh be
Türe Üye .TremmerT.' Alıntı: Süleyman,Ahmet Abi,Aras abi nasılsınız Hadi okey oynayalım Genişletmek için tıkla ... Oo mert nabuun la gorusemiyok
.TremmerT.' Alıntı: Süleyman,Ahmet Abi,Aras abi nasılsınız Hadi okey oynayalım Genişletmek için tıkla ... Oo mert nabuun la gorusemiyok
KayraBey Üye .TremmerT.' Alıntı: Tahir abi ne zaman admin oldu Genişletmek için tıkla ... Az önce oldum hadi kutliyak
.TremmerT.' Alıntı: Tahir abi ne zaman admin oldu Genişletmek için tıkla ... Az önce oldum hadi kutliyak
Legendary. Üye Valla la görüşemiyoz hiç tivitırda görüyom öyle - - - Eklendi - - - Tahir abi şuan admin mi Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Valla la görüşemiyoz hiç tivitırda görüyom öyle - - - Eklendi - - - Tahir abi şuan admin mi Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Türe Üye .TremmerT.' Alıntı: Valla la görüşemiyoz hiç tivitırda görüyom öyle - - - Eklendi - - - Tahir abi şuan admin mi Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi Genişletmek için tıkla ... Ben de oyle goruyom anca
.TremmerT.' Alıntı: Valla la görüşemiyoz hiç tivitırda görüyom öyle - - - Eklendi - - - Tahir abi şuan admin mi Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi Genişletmek için tıkla ... Ben de oyle goruyom anca