Emrgncy Üye Joker' Alıntı: Yok abi öyle değil bende mide ülseri var Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Yok abi öyle değil bende mide ülseri var Genişletmek için tıkla ... off Allah şifa versin inşallah kardeşim
Joker' Alıntı: Yok abi öyle değil bende mide ülseri var Genişletmek için tıkla ... off Allah şifa versin inşallah kardeşim
Joker Emekli Yönetici zxdelemi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bak oldu smiley listesinde en çok kullandığın smileyin kodunu ezberle mobildeyken öyle kullanırsın
zxdelemi' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bak oldu smiley listesinde en çok kullandığın smileyin kodunu ezberle mobildeyken öyle kullanırsın
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Çekirdek ve dizi keyfi başlasın Genişletmek için tıkla ... Ne izliyorsun abi - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi
Tahir' Alıntı: Çekirdek ve dizi keyfi başlasın Genişletmek için tıkla ... Ne izliyorsun abi - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi
by-pegasus Üye Joker' Alıntı: Yanlış yazıyorsundur deneme yap mesela bir tane : tşk : yaz ama noktalar arasında boşluk olmasın Genişletmek için tıkla ... abi diyelim hani yazı yazıyoruz ya smiley kodunu atıyorum ama görünmüyor
Joker' Alıntı: Yanlış yazıyorsundur deneme yap mesela bir tane : tşk : yaz ama noktalar arasında boşluk olmasın Genişletmek için tıkla ... abi diyelim hani yazı yazıyoruz ya smiley kodunu atıyorum ama görünmüyor
Emrgncy Üye MrExpert' Alıntı: S60v5 i bir ara 5800ım vardı ordan biliyorum gerçek allah kolaylık versin zor çok zor Genişletmek için tıkla ... v5 genel bölümüne maxicep symbian ile ilgili bir video ekledim, duygusal bir video oldu ama güzel oldu, vaktin olursa bir bak...
MrExpert' Alıntı: S60v5 i bir ara 5800ım vardı ordan biliyorum gerçek allah kolaylık versin zor çok zor Genişletmek için tıkla ... v5 genel bölümüne maxicep symbian ile ilgili bir video ekledim, duygusal bir video oldu ama güzel oldu, vaktin olursa bir bak...
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: off Allah şifa versin inşallah kardeşim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abim eksik olma defalarca kez gittim ama çözümü yok galiba hap kullanmakta istemiyorum açıkçası
OttomaN TigeR' Alıntı: off Allah şifa versin inşallah kardeşim Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abim eksik olma defalarca kez gittim ama çözümü yok galiba hap kullanmakta istemiyorum açıkçası
OttomaN TigeR Üye Ben müsaadenizi istesem - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: ne oldu abi Genişletmek için tıkla ... bu smileyi seviyorum Enes
Ben müsaadenizi istesem - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: ne oldu abi Genişletmek için tıkla ... bu smileyi seviyorum Enes
Joker Emekli Yönetici zxdelemi' Alıntı: abi diyelim hani yazı yazıyoruz ya smiley kodunu atıyorum ama görünmüyor Genişletmek için tıkla ... Bazı smiley kodları farklı mesela : tşk : , ötekindede sadece başında kullanıyorsun : sopa gibi.Bunun gibi küçük hatalar yüzünden görünmüyor olabilir
zxdelemi' Alıntı: abi diyelim hani yazı yazıyoruz ya smiley kodunu atıyorum ama görünmüyor Genişletmek için tıkla ... Bazı smiley kodları farklı mesela : tşk : , ötekindede sadece başında kullanıyorsun : sopa gibi.Bunun gibi küçük hatalar yüzünden görünmüyor olabilir
_YldZEneS_ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben müsaadenizi istesem Genişletmek için tıkla ... müsade senin abi nasıl istersen de hayırdır erkenden gidiyorsun
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben müsaadenizi istesem Genişletmek için tıkla ... müsade senin abi nasıl istersen de hayırdır erkenden gidiyorsun
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Ben müsaadenizi istesem Genişletmek için tıkla ... Daha çok erken be abi
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun abim eksik olma defalarca kez gittim ama çözümü yok galiba ilaç kullanmakta istemiyorum açıkçası Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun, biliyorum kolay kolay geçmiyor. Sabırlar diliyorum kardeşim.
Joker' Alıntı: Allah razı olsun abim eksik olma defalarca kez gittim ama çözümü yok galiba ilaç kullanmakta istemiyorum açıkçası Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun, biliyorum kolay kolay geçmiyor. Sabırlar diliyorum kardeşim.
by-pegasus Üye Joker' Alıntı: Bazı smiley kodları farklı mesela : tşk : , ötekindede sadece başında kullanıyorsun : sopa gibi.Bunun gibi küçük hatalar yüzünden görünmüyor olabilir Genişletmek için tıkla ... anladım abi
Joker' Alıntı: Bazı smiley kodları farklı mesela : tşk : , ötekindede sadece başında kullanıyorsun : sopa gibi.Bunun gibi küçük hatalar yüzünden görünmüyor olabilir Genişletmek için tıkla ... anladım abi
Emrgncy Üye Burdaki arkadaşların hepsi mutlaka symbian kullanmışlardır, symbian için bir video hazırladım imkanı olanlar göz atabilir.. http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/maxicepten-bir-symbian-gecti-807559.html
Burdaki arkadaşların hepsi mutlaka symbian kullanmışlardır, symbian için bir video hazırladım imkanı olanlar göz atabilir.. http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/maxicepten-bir-symbian-gecti-807559.html
OttomaN TigeR Üye _YldzEnes_' Alıntı: müsade senin abi nasıl istersen de hayırdır erkenden gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Yarın biraz yoğun olacağım Enes, o yüzden daha sonra uzun uzun konuşalım inşallah
_YldzEnes_' Alıntı: müsade senin abi nasıl istersen de hayırdır erkenden gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Yarın biraz yoğun olacağım Enes, o yüzden daha sonra uzun uzun konuşalım inşallah
MrExpert Üye Emrgncy112' Alıntı: v5 genel bölümüne maxicep symbian ile ilgili bir video ekledim, duygusal bir video oldu ama güzel oldu, vaktin olursa bir bak... Genişletmek için tıkla ... Mobildeyim ama yarın mutlaka bakıcam zahmet olmazsa link verirmisin ? - - - Eklendi - - - Tamamdır şimdi gördüm
Emrgncy112' Alıntı: v5 genel bölümüne maxicep symbian ile ilgili bir video ekledim, duygusal bir video oldu ama güzel oldu, vaktin olursa bir bak... Genişletmek için tıkla ... Mobildeyim ama yarın mutlaka bakıcam zahmet olmazsa link verirmisin ? - - - Eklendi - - - Tamamdır şimdi gördüm