_YldZEneS_ Üye __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam. iyiyiz seni sormali
__xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam. iyiyiz seni sormali
Emrgncy Üye __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Arda, hoşgeldin..
__xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Arda, hoşgeldin..
Joker Emekli Yönetici _YldzEnes_' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin burak Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Enes
Joker Emekli Yönetici Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam, Genişletmek için tıkla ... Naber abi - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoşgeldin
Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam, Genişletmek için tıkla ... Naber abi - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Sana cevap yazan kişiyi şikayet ettim, adamın üslup ne rahat ya.. Genişletmek için tıkla ... ben göremedim ama sen şikayet ettiğime göre üslup iyi değildi, Allah ıslah etsin
Emrgncy112' Alıntı: Sana cevap yazan kişiyi şikayet ettim, adamın üslup ne rahat ya.. Genişletmek için tıkla ... ben göremedim ama sen şikayet ettiğime göre üslup iyi değildi, Allah ıslah etsin
Joker Emekli Yönetici MrExpert' Alıntı: Selamun Aleyküm - - - Eklendi - - - Opera saçmaladı aynı mesajları yollayıp duruyor kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Battal hoşgeldin - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim sen
MrExpert' Alıntı: Selamun Aleyküm - - - Eklendi - - - Opera saçmaladı aynı mesajları yollayıp duruyor kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Battal hoşgeldin - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim sen
Emrgncy Üye MrExpert' Alıntı: Selamun Aleyküm - - - Eklendi - - - Opera saçmaladı aynı mesajları yollayıp duruyor kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Sende yollayıp duruyosa yine iyi, benim opera yollamıyor asıl sorun burda..
MrExpert' Alıntı: Selamun Aleyküm - - - Eklendi - - - Opera saçmaladı aynı mesajları yollayıp duruyor kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Sende yollayıp duruyosa yine iyi, benim opera yollamıyor asıl sorun burda..
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Selamun aleyküm.Herkesin kandili mübarek olsun tekrar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam senin de kandilin mübarek olsun kardeşim - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
Joker' Alıntı: Selamun aleyküm.Herkesin kandili mübarek olsun tekrar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam senin de kandilin mübarek olsun kardeşim - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
MrExpert Üye Emrgncy112' Alıntı: Sende yollayıp duruyosa yine iyi, benim opera yollamıyor asıl sorun burda.. Genişletmek için tıkla ... Son güncelleme ile berbat bir hal aldı Şimdi safariye geçtim.
Emrgncy112' Alıntı: Sende yollayıp duruyosa yine iyi, benim opera yollamıyor asıl sorun burda.. Genişletmek için tıkla ... Son güncelleme ile berbat bir hal aldı Şimdi safariye geçtim.
_YldZEneS_ Üye Joker' Alıntı: Aleyküm selam Battal hoşgeldin - - - Eklendi - - - İyiyim sen Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim
Joker' Alıntı: Aleyküm selam Battal hoşgeldin - - - Eklendi - - - İyiyim sen Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben göremedim ama sen şikayet ettiğime göre üslup iyi değildi, Allah ıslah etsin Genişletmek için tıkla ... Adam amaçlarının ne olduğunu o kadar rahat anlatıyor ki, seçime sandığa gerek yok.. neyse boşverelim..
OttomaN TigeR' Alıntı: ben göremedim ama sen şikayet ettiğime göre üslup iyi değildi, Allah ıslah etsin Genişletmek için tıkla ... Adam amaçlarının ne olduğunu o kadar rahat anlatıyor ki, seçime sandığa gerek yok.. neyse boşverelim..
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam senin de kandilin mübarek olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Naber abim nasılsın - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... Allah arttırsın kardeşim
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam senin de kandilin mübarek olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... Naber abim nasılsın - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... Allah arttırsın kardeşim
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Adam amaçlarının ne olduğunu o kadar rahat anlatıyor ki, seçime sandığa gerek yok.. neyse boşverelim.. Genişletmek için tıkla ... tamam refikim
Emrgncy112' Alıntı: Adam amaçlarının ne olduğunu o kadar rahat anlatıyor ki, seçime sandığa gerek yok.. neyse boşverelim.. Genişletmek için tıkla ... tamam refikim
Emrgncy Üye MrExpert' Alıntı: Son güncelleme ile berbat bir hal aldı Şimdi safariye geçtim. Genişletmek için tıkla ... Senin telefon neydi Battal
MrExpert' Alıntı: Son güncelleme ile berbat bir hal aldı Şimdi safariye geçtim. Genişletmek için tıkla ... Senin telefon neydi Battal
_YldZEneS_ Üye Emrgncy112' Alıntı: Sende yollayıp duruyosa yine iyi, benim opera yollamıyor asıl sorun burda.. Genişletmek için tıkla ... benim operadada bi yavaşlık var teli 3g ye aldım ama fayda yok
Emrgncy112' Alıntı: Sende yollayıp duruyosa yine iyi, benim opera yollamıyor asıl sorun burda.. Genişletmek için tıkla ... benim operadada bi yavaşlık var teli 3g ye aldım ama fayda yok