Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Nasılsınız peki ozi müco kardeşlerim? Genişletmek için tıkla ... İyidir abi sen nasilsin ayin uyeligi nasil gidiyor - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... Selam abi hosgeldin nasilsin?
x-scarface' Alıntı: Nasılsınız peki ozi müco kardeşlerim? Genişletmek için tıkla ... İyidir abi sen nasilsin ayin uyeligi nasil gidiyor - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... Selam abi hosgeldin nasilsin?
1STayTRue35 Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyidir abi sen nasilsin ayin uyeligi nasil gidiyor - - - Eklendi - - - Selam abi hosgeldin nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum iyidir sizleri sormalı?
Kabız Civciv' Alıntı: İyidir abi sen nasilsin ayin uyeligi nasil gidiyor - - - Eklendi - - - Selam abi hosgeldin nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum iyidir sizleri sormalı?
Akıncı Üye 1STayTRue35' Alıntı: Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... selam abi nasılsın aras abi iyiyim çok şükür ozi biz organ isimleri kullanmıyalım sonumuz kötü
1STayTRue35' Alıntı: Selam gececiler Genişletmek için tıkla ... selam abi nasılsın aras abi iyiyim çok şükür ozi biz organ isimleri kullanmıyalım sonumuz kötü
Oğuzhan Üye 1STayTRue35' Alıntı: Hoşbuldum iyidir sizleri sormalı? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi Sarjim bitmek uzere biraz sarja takayim aleti sarj olunca gelirim
1STayTRue35' Alıntı: Hoşbuldum iyidir sizleri sormalı? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi Sarjim bitmek uzere biraz sarja takayim aleti sarj olunca gelirim
x-scarface Üye Hoşgeldin taner bende iyiyim kardeşler sağolun. Ozi farkeden birşey yokki kardeşim aynıyız.
Oğuzhan Üye -Akıncı' Alıntı: selam abi nasılsın aras abi iyiyim çok şükür ozi biz organ isimleri kullanmıyalım sonumuz kötü Genişletmek için tıkla ... Tamam bobregim
-Akıncı' Alıntı: selam abi nasılsın aras abi iyiyim çok şükür ozi biz organ isimleri kullanmıyalım sonumuz kötü Genişletmek için tıkla ... Tamam bobregim
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin taner bende iyiyim kardeşler sağolun. Ozi farkeden birşey yokki kardeşim aynıyız. Genişletmek için tıkla ... Ust uste mesaj atabilmek sahane yalniz
x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin taner bende iyiyim kardeşler sağolun. Ozi farkeden birşey yokki kardeşim aynıyız. Genişletmek için tıkla ... Ust uste mesaj atabilmek sahane yalniz
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ust uste mesaj atabilmek sahane yalniz Genişletmek için tıkla ...
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin taner bende iyiyim kardeşler sağolun. Ozi farkeden birşey yokki kardeşim aynıyız. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum ayın üyesi, ayda havalar nasıl
x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin taner bende iyiyim kardeşler sağolun. Ozi farkeden birşey yokki kardeşim aynıyız. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum ayın üyesi, ayda havalar nasıl
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin hikmet Genişletmek için tıkla ... hoş buldum aras abi cfw 10 numara oldu ya
x-scarface' Alıntı: Hoşgeldin hikmet Genişletmek için tıkla ... hoş buldum aras abi cfw 10 numara oldu ya
Akıncı Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ust uste mesaj atabilmek sahane yalniz Genişletmek için tıkla ... hatırlatma onu - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam abi nasılsın
Kabız Civciv' Alıntı: Ust uste mesaj atabilmek sahane yalniz Genişletmek için tıkla ... hatırlatma onu - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam abi nasılsın
1STayTRue35 Üye __xXx__' Alıntı: Selamun aleyküm ahali nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin
__xXx__ Üye -Akıncı' Alıntı: hatırlatma onu - - - Eklendi - - - aleyküm selam abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Teşekkür ederim sen nasılsın - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk
-Akıncı' Alıntı: hatırlatma onu - - - Eklendi - - - aleyküm selam abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim Teşekkür ederim sen nasılsın - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk