__xXx__ Üye Joker' Alıntı: Bir süreliğine forumu bıraktı.En kısa zamanda döner inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallah inşallah bende gitmeden döner helallik alırım
Joker' Alıntı: Bir süreliğine forumu bıraktı.En kısa zamanda döner inşallah Genişletmek için tıkla ... inşallah inşallah bende gitmeden döner helallik alırım
Joker Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: inşallah inşallah bende gitmeden döner helallik alırım Genişletmek için tıkla ... Abi merak etme o herkese hakkını helal etti.İnşallah yakın zamanda buluşma ayarlıycaz. - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim
__xXx__' Alıntı: inşallah inşallah bende gitmeden döner helallik alırım Genişletmek için tıkla ... Abi merak etme o herkese hakkını helal etti.İnşallah yakın zamanda buluşma ayarlıycaz. - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim
__xXx__ Üye Joker' Alıntı: Abi merak etme o herkese hakkını helal etti.İnşallah yakın zamanda buluşma ayarlıycaz. - - - Eklendi - - - Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... inşallah - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Joker' Alıntı: Abi merak etme o herkese hakkını helal etti.İnşallah yakın zamanda buluşma ayarlıycaz. - - - Eklendi - - - Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... inşallah - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Joker Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: inşallah - - - Eklendi - - - aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Aynen abi
__xXx__' Alıntı: inşallah - - - Eklendi - - - aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Aynen abi
__xXx__ Üye Joker' Alıntı: Ben yatıyorum.Allah'a emanet olun herkese hayırlı geceler tatlı sohbetler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler burak allah rahatlık versin - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Kulağıma geliyo yeni bişi Bu hiphopun yeniden dirilişi Genişletmek için tıkla ... naber ismail
Joker' Alıntı: Ben yatıyorum.Allah'a emanet olun herkese hayırlı geceler tatlı sohbetler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler burak allah rahatlık versin - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Kulağıma geliyo yeni bişi Bu hiphopun yeniden dirilişi Genişletmek için tıkla ... naber ismail
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: SELAMUNALEYKUM Arda abi İyiyim çok şükür Bu arada harf büykte kalmış silmeye erindim Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam ismail önemli değil bu gece pek kimse yok galiba
İsmail' Alıntı: SELAMUNALEYKUM Arda abi İyiyim çok şükür Bu arada harf büykte kalmış silmeye erindim Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam ismail önemli değil bu gece pek kimse yok galiba
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: yok : Aslında Mücahit gelcem diyodu ama uyumuş sanırım Aras ve Ahmet abi de yok : Genişletmek için tıkla ... ahmet abi gitmiş arasda müsait değil herhalde gelirler belki birazdan
İsmail' Alıntı: yok : Aslında Mücahit gelcem diyodu ama uyumuş sanırım Aras ve Ahmet abi de yok : Genişletmek için tıkla ... ahmet abi gitmiş arasda müsait değil herhalde gelirler belki birazdan
ismail Üye Ahmet abi gereksizlerde bi konuya yazmış ki bundan sonra sadece bu konuya yazcam : Aras Abiye geldiğimden beri denk gelmedim Bu gece tatile gitcem denk geliriz umarım
Ahmet abi gereksizlerde bi konuya yazmış ki bundan sonra sadece bu konuya yazcam : Aras Abiye geldiğimden beri denk gelmedim Bu gece tatile gitcem denk geliriz umarım
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Ahmet abi gereksizlerde bi konuya yazmış ki bundan sonra sadece bu konuya yazcam : Aras Abiye geldiğimden beri denk gelmedim Bu gece tatile gitcem denk geliriz umarım Genişletmek için tıkla ... inşallah gelir belki birazdan - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: hoşbuldum nasılsınız inşallah Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim sağol sen nasılsın
İsmail' Alıntı: Ahmet abi gereksizlerde bi konuya yazmış ki bundan sonra sadece bu konuya yazcam : Aras Abiye geldiğimden beri denk gelmedim Bu gece tatile gitcem denk geliriz umarım Genişletmek için tıkla ... inşallah gelir belki birazdan - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: hoşbuldum nasılsınız inşallah Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim sağol sen nasılsın
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: inşAllah gelir belki birazdan Biraz komik geldi bu cümle Genişletmek için tıkla ... cümle düşüklüğü demek bile az gelir la bugün milletle konuşmaktan vs kafa kalmadı
İsmail' Alıntı: inşAllah gelir belki birazdan Biraz komik geldi bu cümle Genişletmek için tıkla ... cümle düşüklüğü demek bile az gelir la bugün milletle konuşmaktan vs kafa kalmadı
VKUCUKSAHİN Üye eskilerdenim ben tanışıyoruz tabi ne ara unutun yaz akşamları az mı sohbet ettik burda