ismail Üye __xXx__' Alıntı: - - - Eklendi - - - aynen abi haklısın tilki gibi olmak lazımmış - - - Eklendi - - - kardeşim sen aydından izmire gitmiyon ben taaa kocaeliden gidiyom be Genişletmek için tıkla ... Abi izmirde bazı yönlerden iyidir
__xXx__' Alıntı: - - - Eklendi - - - aynen abi haklısın tilki gibi olmak lazımmış - - - Eklendi - - - kardeşim sen aydından izmire gitmiyon ben taaa kocaeliden gidiyom be Genişletmek için tıkla ... Abi izmirde bazı yönlerden iyidir
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Abi izmirde bazı yönlerden iyidir Genişletmek için tıkla ... o yönlere kapalıyım kardeşim yoksa müstakbel yengen oyar beni
İsmail' Alıntı: Abi izmirde bazı yönlerden iyidir Genişletmek için tıkla ... o yönlere kapalıyım kardeşim yoksa müstakbel yengen oyar beni
ismail Üye __xXx__' Alıntı: o yönlere kapalıyım kardeşim yoksa müstakbel yengen oyar beni Genişletmek için tıkla ... Doğru ya yengeyi unutmuşum Ama izmir güzel memleket ya Samimidir insanları
__xXx__' Alıntı: o yönlere kapalıyım kardeşim yoksa müstakbel yengen oyar beni Genişletmek için tıkla ... Doğru ya yengeyi unutmuşum Ama izmir güzel memleket ya Samimidir insanları
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Doğru ya yengeyi unutmuşum Ama izmir güzel memleket ya Samimidir insanları Genişletmek için tıkla ... insanlıklarına lafım yokta pek ayık gezmiyolar o kötü
İsmail' Alıntı: Doğru ya yengeyi unutmuşum Ama izmir güzel memleket ya Samimidir insanları Genişletmek için tıkla ... insanlıklarına lafım yokta pek ayık gezmiyolar o kötü
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Biraz öyle tabi ama napcan ben alışagelmişlik var Genişletmek için tıkla ... doğrudur
İsmail' Alıntı: Biraz öyle tabi ama napcan ben alışagelmişlik var Genişletmek için tıkla ... doğrudur
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: abi ben de kaçim artık Görüşürüz yarın inşAllah Genişletmek için tıkla ... inşallah paşam allah rahatlık versin
İsmail' Alıntı: abi ben de kaçim artık Görüşürüz yarın inşAllah Genişletmek için tıkla ... inşallah paşam allah rahatlık versin
Joker Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: selamun aleyküm ahali nasılsınız ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin abi - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Su hicbir sey olmadigi halde mutlu degilim neden bilmiyorum off neyse olur arada boyle Genişletmek için tıkla ... aynen olur arada takma
__xXx__' Alıntı: selamun aleyküm ahali nasılsınız ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin abi - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Su hicbir sey olmadigi halde mutlu degilim neden bilmiyorum off neyse olur arada boyle Genişletmek için tıkla ... aynen olur arada takma
__xXx__ Üye Joker' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin abi - - - Eklendi - - - aynen olur arada takma Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk güzel kardeşim nasılsın - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Su hicbir sey olmadigi halde mutlu degilim neden bilmiyorum off neyse olur arada boyle Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Durun ya Ahmet abiden dolayi mutsuzum galiba... Genişletmek için tıkla ... noldu ki hayırdır
Joker' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin abi - - - Eklendi - - - aynen olur arada takma Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk güzel kardeşim nasılsın - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Su hicbir sey olmadigi halde mutlu degilim neden bilmiyorum off neyse olur arada boyle Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Durun ya Ahmet abiden dolayi mutsuzum galiba... Genişletmek için tıkla ... noldu ki hayırdır
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Durun ya Ahmet abiden dolayi mutsuzum galiba... Genişletmek için tıkla ... ağlarım bak. - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: hoşbulduk güzel kardeşim nasılsın - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - noldu ki hayırdır Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi iyi diyelim iyi olalım.Ahmet abi gitti
Kabız Civciv' Alıntı: Durun ya Ahmet abiden dolayi mutsuzum galiba... Genişletmek için tıkla ... ağlarım bak. - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: hoşbulduk güzel kardeşim nasılsın - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - noldu ki hayırdır Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abi iyi diyelim iyi olalım.Ahmet abi gitti
__xXx__ Üye Joker' Alıntı: ağlarım bak. - - - Eklendi - - - Eyvallah abi iyi diyelim iyi olalım.Ahmet abi gitti Genişletmek için tıkla ... nereye gitti ?
Joker' Alıntı: ağlarım bak. - - - Eklendi - - - Eyvallah abi iyi diyelim iyi olalım.Ahmet abi gitti Genişletmek için tıkla ... nereye gitti ?
Joker Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: nereye gitti ? Genişletmek için tıkla ... Bir süreliğine forumu bıraktı.En kısa zamanda döner inşallah
__xXx__' Alıntı: nereye gitti ? Genişletmek için tıkla ... Bir süreliğine forumu bıraktı.En kısa zamanda döner inşallah