achambo Üye Tahir' Alıntı: Gençler dedeye 1 saat müsade Genişletmek için tıkla ... kendine dede veya yaşlıyım dedikçe bir odaya çekip zorla günlerce "ben gencim" dedirtesim geliyo
Tahir' Alıntı: Gençler dedeye 1 saat müsade Genişletmek için tıkla ... kendine dede veya yaşlıyım dedikçe bir odaya çekip zorla günlerce "ben gencim" dedirtesim geliyo
ia.phlvn Üye Astrosman' Alıntı: hee dağıldılar ama yenileri var onlarla yola devam Genişletmek için tıkla ... durmak yok diyosun maşallah
Astrosman' Alıntı: hee dağıldılar ama yenileri var onlarla yola devam Genişletmek için tıkla ... durmak yok diyosun maşallah
x-scarface Üye Astrosman' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz kardeşler dedim ya osmanım.
Joker Emekli Yönetici Astrosman' Alıntı: ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin Osman kardeşim
Astrosman Üye ia.phlvn' Alıntı: durmak yok diyosun maşallah Genişletmek için tıkla ... eyv gardaşm... Nörek ehmeh parası
ia.phlvn' Alıntı: durmak yok diyosun maşallah Genişletmek için tıkla ... eyv gardaşm... Nörek ehmeh parası
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Açılıyor kardeşim ben denedim şimdi? Genişletmek için tıkla ... abi bende niye böyle chrome ve mozilla ile denedim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
x-scarface' Alıntı: Açılıyor kardeşim ben denedim şimdi? Genişletmek için tıkla ... abi bende niye böyle chrome ve mozilla ile denedim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Astrosman Üye Joker' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Osman kardeşim Genişletmek için tıkla ... dayı dayı kardeş değil dayı
Joker' Alıntı: Aleyküm selam hoşgeldin Osman kardeşim Genişletmek için tıkla ... dayı dayı kardeş değil dayı
Astrosman Üye x-scarface' Alıntı: Hoşgeldiniz kardeşler dedim ya osmanım. Genişletmek için tıkla ... pardon abi nörüyon
x-scarface' Alıntı: Hoşgeldiniz kardeşler dedim ya osmanım. Genişletmek için tıkla ... pardon abi nörüyon
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: İyidir kardeşim senden Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim abi gece atıştırması yapıp geldim
x-scarface' Alıntı: İyidir kardeşim senden Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim abi gece atıştırması yapıp geldim
Joker Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten . Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoşgeldin
ia.phlvn Üye achambo' Alıntı: abi bende niye böyle chrome ve mozilla ile denedim Genişletmek için tıkla ... Aynen bende de böyle şuan.
achambo' Alıntı: abi bende niye böyle chrome ve mozilla ile denedim Genişletmek için tıkla ... Aynen bende de böyle şuan.
Joker Emekli Yönetici Astrosman' Alıntı: dayı dayı kardeş değil dayı Genişletmek için tıkla ... Tamam Osman dayı
ia.phlvn Üye Astrosman' Alıntı: eyv gardaşm... Nörek ehmeh parası Genişletmek için tıkla ... sende haklısın
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: görmemişim çok özür hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah Semih önemli değil hoşbuldum
achambo' Alıntı: görmemişim çok özür hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah Semih önemli değil hoşbuldum
Legendary. Üye x-scarface' Alıntı: Hoşgeldiniz kardeşler dedim ya osmanım. Genişletmek için tıkla ... Bende aleyküm selam hoş geldiniz demiştim osman
x-scarface' Alıntı: Hoşgeldiniz kardeşler dedim ya osmanım. Genişletmek için tıkla ... Bende aleyküm selam hoş geldiniz demiştim osman