KayraBey Üye Şehriyar' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Eyvahlar olsun Sensei geldi hazırlıksız yakalandık Aleyküm selam Sensei hosgeldin
Şehriyar' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Eyvahlar olsun Sensei geldi hazırlıksız yakalandık Aleyküm selam Sensei hosgeldin
KayraBey Üye Ben iyiyim cok şükür çalışıyorum. Valla Ali dün millete verdin o şırdanı tel tel döküldü hepsi
KayraBey Üye DiaBLoS' Alıntı: Arda abisi arda . Genişletmek için tıkla ... O niye konuşmuyor Arda ben Ahmet.dünyalıyım ben dost olmak var ben
DiaBLoS' Alıntı: Arda abisi arda . Genişletmek için tıkla ... O niye konuşmuyor Arda ben Ahmet.dünyalıyım ben dost olmak var ben
__xXx__ Üye Tahir abi ben seni tanıyorum sen beni unutmuşun herhalde Nick in bir zamanlar Kayrabey değil miydi - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler abiler kardeşler dostlar. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim Nasılsın
Tahir abi ben seni tanıyorum sen beni unutmuşun herhalde Nick in bir zamanlar Kayrabey değil miydi - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler abiler kardeşler dostlar. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim Nasılsın
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler abiler kardeşler dostlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam torun
x-scarface' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler abiler kardeşler dostlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam torun