CABBAR Üye Tahir' Alıntı: Ne yani 3 ihlas 1 fatiha okuyup helva mi dağıtalım Genişletmek için tıkla ... Adamın bi profilini ziyaret edip oradan yapın be abi nedir o hemen avatarın üstüne gel ban at bitti
Tahir' Alıntı: Ne yani 3 ihlas 1 fatiha okuyup helva mi dağıtalım Genişletmek için tıkla ... Adamın bi profilini ziyaret edip oradan yapın be abi nedir o hemen avatarın üstüne gel ban at bitti
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Hatta sesli ban sistemi gelecek foruma.örnek olarak Kabız ban deyince bakmışsın oğuz yok Genişletmek için tıkla ... Ya o gun baska bir uye kabiz olduysa?
Tahir' Alıntı: Hatta sesli ban sistemi gelecek foruma.örnek olarak Kabız ban deyince bakmışsın oğuz yok Genişletmek için tıkla ... Ya o gun baska bir uye kabiz olduysa?
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: Burada bize ince bi gönderme var Genişletmek için tıkla ... Ayıp ettin şimdi işte.
achambo Üye Tahir' Alıntı: Hatta sesli ban sistemi gelecek foruma.örnek olarak Kabız ban deyince bakmışsın oğuz yok Genişletmek için tıkla ... vaay süpermiş
Tahir' Alıntı: Hatta sesli ban sistemi gelecek foruma.örnek olarak Kabız ban deyince bakmışsın oğuz yok Genişletmek için tıkla ... vaay süpermiş
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ya o gun baska bir uye kabiz olduysa? Genişletmek için tıkla ... civciv ekler sonuna
Kabız Civciv' Alıntı: Ya o gun baska bir uye kabiz olduysa? Genişletmek için tıkla ... civciv ekler sonuna
CABBAR Üye Şehriyar' Alıntı: Butonun yeri kolay ban kararını almak zor Genişletmek için tıkla ... Lütfullah bi sen anlıyorsun beni Ha Ben buton yerinden bahsetmiştim Ahmet abi Çok yolun var sensei olmak için demedi deme
Şehriyar' Alıntı: Butonun yeri kolay ban kararını almak zor Genişletmek için tıkla ... Lütfullah bi sen anlıyorsun beni Ha Ben buton yerinden bahsetmiştim Ahmet abi Çok yolun var sensei olmak için demedi deme
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Hatta sesli ban sistemi gelecek foruma.örnek olarak Kabız ban deyince bakmışsın oğuz yok Genişletmek için tıkla ... Yok artık bizde kekini kabarttık
Tahir' Alıntı: Hatta sesli ban sistemi gelecek foruma.örnek olarak Kabız ban deyince bakmışsın oğuz yok Genişletmek için tıkla ... Yok artık bizde kekini kabarttık
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ya o gun baska bir uye kabiz olduysa? Genişletmek için tıkla ... Hepsi isal olur
Kabız Civciv' Alıntı: Ya o gun baska bir uye kabiz olduysa? Genişletmek için tıkla ... Hepsi isal olur
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Adamın bi profilini ziyaret edip oradan yapın be abi nedir o hemen avatarın üstüne gel ban at bitti Genişletmek için tıkla ... 3 gulhü 1 elham
CABBAR' Alıntı: Adamın bi profilini ziyaret edip oradan yapın be abi nedir o hemen avatarın üstüne gel ban at bitti Genişletmek için tıkla ... 3 gulhü 1 elham
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Ayıp ettin şimdi işte. Genişletmek için tıkla ... 2 ay güneşte kalmış turşu olmaya mı karar verdin Ciddi olmadığımın farkındasın demi
x-scarface' Alıntı: Ayıp ettin şimdi işte. Genişletmek için tıkla ... 2 ay güneşte kalmış turşu olmaya mı karar verdin Ciddi olmadığımın farkındasın demi
KayraBey Üye CABBAR' Alıntı: Adamın bi profilini ziyaret edip oradan yapın be abi nedir o hemen avatarın üstüne gel ban at bitti Genişletmek için tıkla ... Hatta son kez profil müziğini dinleyip öyle atarız
CABBAR' Alıntı: Adamın bi profilini ziyaret edip oradan yapın be abi nedir o hemen avatarın üstüne gel ban at bitti Genişletmek için tıkla ... Hatta son kez profil müziğini dinleyip öyle atarız
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Hepsi isal olur Genişletmek için tıkla ... O zaman kendimi feda etmeye hazirim :
achambo Üye Tahir' Alıntı: Hepsi isal olur Genişletmek için tıkla ... abi geceden çiğköfte verirsiniz ben her gece yediğimde sabah isal oluyorum - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Tahir' Alıntı: Hepsi isal olur Genişletmek için tıkla ... abi geceden çiğköfte verirsiniz ben her gece yediğimde sabah isal oluyorum - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
x-scarface Üye CABBAR' Alıntı: 2 ay güneşte kalmış turşu olmaya mı karar verdin Ciddi olmadığımın farkındasın demi Genişletmek için tıkla ... la yetişecem diye simili unutmuşum
CABBAR' Alıntı: 2 ay güneşte kalmış turşu olmaya mı karar verdin Ciddi olmadığımın farkındasın demi Genişletmek için tıkla ... la yetişecem diye simili unutmuşum
CABBAR Üye Tahir' Alıntı: Hatta son kez profil müziğini dinleyip öyle atarız Genişletmek için tıkla ... Profil müziği demişken oraya ne tür müzik koyduğumuzun herhangi bi kuralı var mı abi ?
Tahir' Alıntı: Hatta son kez profil müziğini dinleyip öyle atarız Genişletmek için tıkla ... Profil müziği demişken oraya ne tür müzik koyduğumuzun herhangi bi kuralı var mı abi ?