Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Bizde seni deli gibi özledik Adın ne tanisalim Genişletmek için tıkla ... Abi şu pm'e baksana
Tahir' Alıntı: Bizde seni deli gibi özledik Adın ne tanisalim Genişletmek için tıkla ... Abi şu pm'e baksana
KayraBey Üye CABBAR' Alıntı: O kadar hızlı ki hatalı yazdığının farkına dahi varamadan mesaj gitmiş oluyor Abi veritabanı sınavım var sql'den sen yetkili bi abiye benziyorsun taktik ver az Genişletmek için tıkla ... Veriyim tabi ayıp ettim. Hacı bak ilk hamle hep senden gelecek.ne var lan ne var derken kafayı gömücen. Pardon yanlış konu
CABBAR' Alıntı: O kadar hızlı ki hatalı yazdığının farkına dahi varamadan mesaj gitmiş oluyor Abi veritabanı sınavım var sql'den sen yetkili bi abiye benziyorsun taktik ver az Genişletmek için tıkla ... Veriyim tabi ayıp ettim. Hacı bak ilk hamle hep senden gelecek.ne var lan ne var derken kafayı gömücen. Pardon yanlış konu
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben Kabiz Civciv kisaca Oguzhan İzmirLee'yim baby face'im Genişletmek için tıkla ... Şekilsin yaa.
Kabız Civciv' Alıntı: Ben Kabiz Civciv kisaca Oguzhan İzmirLee'yim baby face'im Genişletmek için tıkla ... Şekilsin yaa.
CABBAR Üye Tahir' Alıntı: Veriyim tabi ayıp ettim. Hacı bak ilk hamle hep senden gelecek.ne var lan ne var derken kafayı gömücen. Pardon yanlış konu Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi göreceksin geçeceğim
Tahir' Alıntı: Veriyim tabi ayıp ettim. Hacı bak ilk hamle hep senden gelecek.ne var lan ne var derken kafayı gömücen. Pardon yanlış konu Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi göreceksin geçeceğim
KayraBey Üye Şehriyar' Alıntı: Bugun baya kalabalikmis burasi Ramazan geldi de haberimiz mi yok Genişletmek için tıkla ... Sensei sıkıldın mı? Istersen birkac arkadaşı konu dışına alayım
Şehriyar' Alıntı: Bugun baya kalabalikmis burasi Ramazan geldi de haberimiz mi yok Genişletmek için tıkla ... Sensei sıkıldın mı? Istersen birkac arkadaşı konu dışına alayım
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben Kabiz Civciv kisaca Oguzhan İzmirLee'yim baby face'im Genişletmek için tıkla ... adam kral baby face aynen
Kabız Civciv' Alıntı: Ben Kabiz Civciv kisaca Oguzhan İzmirLee'yim baby face'im Genişletmek için tıkla ... adam kral baby face aynen
CABBAR Üye Tahir' Alıntı: Sensei sıkıldın mı? Istersen birkac arkadaşı konu dışına alayım Genişletmek için tıkla ... Konu dışı
Tahir' Alıntı: Sensei sıkıldın mı? Istersen birkac arkadaşı konu dışına alayım Genişletmek için tıkla ... Konu dışı
Şehriyar Üye Tahir' Alıntı: Sensei sıkıldın mı? Istersen birkac arkadaşı konu dışına alayım Genişletmek için tıkla ... Niye sıkılayım be abi ne güzel kalabalık işte Aktifleştiğim zamanları hatırlıyorum burası kalabalık olunca
Tahir' Alıntı: Sensei sıkıldın mı? Istersen birkac arkadaşı konu dışına alayım Genişletmek için tıkla ... Niye sıkılayım be abi ne güzel kalabalık işte Aktifleştiğim zamanları hatırlıyorum burası kalabalık olunca
Oğuzhan Üye achambo' Alıntı: adam kral Genişletmek için tıkla ... Artiss mesaji niye duzenledin gormedim sanma
achambo Üye Şehriyar' Alıntı: Niye sıkılayım be abi ne güzel kalabalık işte Aktifleştiğim zamanları hatırlıyorum burası kalabalık olunca Genişletmek için tıkla ... aktifleştiğin zaman ban attığın zamanlar mı - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Artiss mesaji niye duzenledin gormedim sanma Genişletmek için tıkla ... çaktırma
Şehriyar' Alıntı: Niye sıkılayım be abi ne güzel kalabalık işte Aktifleştiğim zamanları hatırlıyorum burası kalabalık olunca Genişletmek için tıkla ... aktifleştiğin zaman ban attığın zamanlar mı - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Artiss mesaji niye duzenledin gormedim sanma Genişletmek için tıkla ... çaktırma