achambo Üye Şehriyar' Alıntı: O zaman hadi ilk kufurunu ettiriyoruz. Hadi amcaya .... de Genişletmek için tıkla ... abi yapma şöyle ya
Şehriyar' Alıntı: O zaman hadi ilk kufurunu ettiriyoruz. Hadi amcaya .... de Genişletmek için tıkla ... abi yapma şöyle ya
codblackops2 Üye ben kaçar herkese iyi geceler Unutmayın kabız şirinleri yalnızca iyi civcivler görebilir.
Oğuzhan Üye Şehriyar' Alıntı: O zaman hadi ilk kufurunu ettiriyoruz. Hadi amcaya .... de Genişletmek için tıkla ... .....sini de gostersin bence
Şehriyar' Alıntı: O zaman hadi ilk kufurunu ettiriyoruz. Hadi amcaya .... de Genişletmek için tıkla ... .....sini de gostersin bence
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: İyiyim kardeşim sen Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim abi Allah'a şükür
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben archambonun arkadasiyim herkese selam Evet iki sozcugunden biri kufurdur Genişletmek için tıkla ... çağırırım hepsinden duyarsın en ileri ne dediğimi sonra kalırsın
Kabız Civciv' Alıntı: Ben archambonun arkadasiyim herkese selam Evet iki sozcugunden biri kufurdur Genişletmek için tıkla ... çağırırım hepsinden duyarsın en ileri ne dediğimi sonra kalırsın
Oğuzhan Üye codblackops2' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Unutmayın kabız şirinleri yalnızca iyi civcivler görebilir. Genişletmek için tıkla ... Unutmayiz
codblackops2' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Unutmayın kabız şirinleri yalnızca iyi civcivler görebilir. Genişletmek için tıkla ... Unutmayiz
x-scarface Üye codblackops2' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Unutmayın kabız şirinleri yalnızca iyi civcivler görebilir. Genişletmek için tıkla ... Ömerim
codblackops2' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Unutmayın kabız şirinleri yalnızca iyi civcivler görebilir. Genişletmek için tıkla ... Ömerim
Şehriyar Üye Tahir' Alıntı: Bende sevmiyorum Sensei. (senin avatarına kurban be) Genişletmek için tıkla ... Kabizin avatar daha guzel be abi
Tahir' Alıntı: Bende sevmiyorum Sensei. (senin avatarına kurban be) Genişletmek için tıkla ... Kabizin avatar daha guzel be abi
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: .....sini de gostersin bence Genişletmek için tıkla ... şu konuyu kapatalım ilerlicek gibi
Kabız Civciv' Alıntı: .....sini de gostersin bence Genişletmek için tıkla ... şu konuyu kapatalım ilerlicek gibi
Oğuzhan Üye achambo' Alıntı: çağırırım hepsinden duyarsın en ileri ne dediğimi sonra kalırsın Genişletmek için tıkla ... cis kaka
achambo' Alıntı: çağırırım hepsinden duyarsın en ileri ne dediğimi sonra kalırsın Genişletmek için tıkla ... cis kaka
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Bende iyiyim abi Allah'a şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin daim olsun güzel kardeşim.
Joker' Alıntı: Bende iyiyim abi Allah'a şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin daim olsun güzel kardeşim.
Joker Emekli Yönetici codblackops2' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Unutmayın kabız şirinleri yalnızca iyi civcivler görebilir. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
codblackops2' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Unutmayın kabız şirinleri yalnızca iyi civcivler görebilir. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
codblackops2 Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben archambonun arkadasiyim herkese selam Evet iki sozcugunden biri kufurdur Genişletmek için tıkla ... Bende achambonun arkadaşıyım ettiği 2 kelimeden biri küfür diğeri argodur.
Kabız Civciv' Alıntı: Ben archambonun arkadasiyim herkese selam Evet iki sozcugunden biri kufurdur Genişletmek için tıkla ... Bende achambonun arkadaşıyım ettiği 2 kelimeden biri küfür diğeri argodur.
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Allah iyilik versin daim olsun güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Amin abi Allah razı olsun ee naptınız bakalım ben yoktum bugün
x-scarface' Alıntı: Allah iyilik versin daim olsun güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Amin abi Allah razı olsun ee naptınız bakalım ben yoktum bugün
KayraBey Üye codblackops2' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Unutmayın kabız şirinleri yalnızca iyi civcivler görebilir. Genişletmek için tıkla ...
codblackops2' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Unutmayın kabız şirinleri yalnızca iyi civcivler görebilir. Genişletmek için tıkla ...