Akıncı Üye Nereye burak onayda konu mu var - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: herkese hayırlı geceler ben yatar Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler
Nereye burak onayda konu mu var - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: herkese hayırlı geceler ben yatar Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: Nereye burak onayda konu mu var Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim gözlerim kapanıyor artık çok uykusuzum kusura bakmayın lütfen canlar tekrar iyi geceler
-Akıncı' Alıntı: Nereye burak onayda konu mu var Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim gözlerim kapanıyor artık çok uykusuzum kusura bakmayın lütfen canlar tekrar iyi geceler
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Abi sabah 6 da kalktım acayip uykum var Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman selametle - - - Eklendi - - - Müco sen kaçma
Joker' Alıntı: Abi sabah 6 da kalktım acayip uykum var Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman selametle - - - Eklendi - - - Müco sen kaçma
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: İyi geceler unutma sadece beni uyanıkken görebilirsin Genişletmek için tıkla ...
Akıncı Üye achambo' Alıntı: Selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam semih nasılsın buradayım daha
achambo' Alıntı: Selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam semih nasılsın buradayım daha
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: aleyküm selam semih nasılsın buradayım daha Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok bakamayacağım otobüseyim şarj sıkıntı
-Akıncı' Alıntı: aleyküm selam semih nasılsın buradayım daha Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok bakamayacağım otobüseyim şarj sıkıntı
x-scarface Üye achambo' Alıntı: iyiyim çok bakamayacağım otobüseyim şarj sıkıntı Genişletmek için tıkla ... hayırdır bu saatte
achambo' Alıntı: iyiyim çok bakamayacağım otobüseyim şarj sıkıntı Genişletmek için tıkla ... hayırdır bu saatte
Akıncı Üye achambo' Alıntı: iyiyim çok bakamayacağım otobüseyim şarj sıkıntı Genişletmek için tıkla ... ne otobüsü?
achambo' Alıntı: iyiyim çok bakamayacağım otobüseyim şarj sıkıntı Genişletmek için tıkla ... ne otobüsü?
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: yok abi tatil Genişletmek için tıkla ... İşte sizin 1mayıs 19mayıs tatil ha tatil
Akıncı Üye 23 da olaydı keske bitti zaten okul - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: Gezi otobüsü eve dönüş yolundayım Genişletmek için tıkla ... nereyi gezdiniz
23 da olaydı keske bitti zaten okul - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: Gezi otobüsü eve dönüş yolundayım Genişletmek için tıkla ... nereyi gezdiniz