sagolun. halil sigara içmiyorum ama sigara iç dediler içtim tuz bas dediler bastım ama gecmıyor deli oldum ya çok pis 1agrı düşman başına vermesin en iyisi rakı galiba bu arada iyi geceler halil
sagolun. halil sigara içmiyorum ama sigara iç dediler içtim tuz bas dediler bastım ama gecmıyor deli oldum ya çok pis 1agrı düşman başına vermesin en iyisi rakı galiba bu arada iyi geceler halil
hayatım ağrıyor. canım yanıyor, kalbim sızlıyor. psikolojim dağılmış durumda. herkes benden nefret ediyor. hep dışlanıyorum. biriyle muhattap halinde olurken hep heyecanlanıyorum. insanların benim üzerimde herhangi bir hata algılamasından korkuyorum. sıfır hata ile olmak istiyorum fakat bu bana pahalıya patlıyor. yaşamış olduğum çocukluk beni bu hallere soktu. hiç arkadaşım yok. hiç bir tane kız arkadaşla konuşmuşluğum da yok. ortaokul ve lise yıllarında hep ezilen o çocuk bendim. en arka sırada yalnız ve gururlu. fiziki durumum kötü, çok çirkinim. içimde ufak kurtlardan mı vardım bilmiyorum ama hiç şişmanlıyamıyorum. anacığım çiğ hamur yeme derdi hep. yatma vakti geldi. babam oradan bağırıyor. hayırsız, yat bari daha fazla işkence verme eve diyor. herkese iyi geceler.