Akıncı Üye _YldzEnes_' Alıntı: s.a. Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sana da iyi geceler enes
_YldzEnes_' Alıntı: s.a. Cümleten hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sana da iyi geceler enes
Joker Emekli Yönetici TheLastWarrior' Alıntı: hoşgeldin gol kralı - - - Eklendi - - - kırılmaz abi o cam kolay kolay Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk efendim
TheLastWarrior' Alıntı: hoşgeldin gol kralı - - - Eklendi - - - kırılmaz abi o cam kolay kolay Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk efendim
hikmet366 Üye TheLastWarrior' Alıntı: ne diyon hikmet Genişletmek için tıkla ... şarj ja tak devam demek istedim
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Abi elektrik kaçağı varmış az kaldı çarpılıyordum tamirci geldi halletti fakat yinede uyardı o yüzden açmayada korktum açıkçası pc'yi onun dışında bide bildiğin gibi net sorunu devam ediyor anlamadım hepsi benimi bulur arkadaş Genişletmek için tıkla ... Allah korusun dikkat et kardeşim. Yinede şükür et sen isyan etme
Joker' Alıntı: Abi elektrik kaçağı varmış az kaldı çarpılıyordum tamirci geldi halletti fakat yinede uyardı o yüzden açmayada korktum açıkçası pc'yi onun dışında bide bildiğin gibi net sorunu devam ediyor anlamadım hepsi benimi bulur arkadaş Genişletmek için tıkla ... Allah korusun dikkat et kardeşim. Yinede şükür et sen isyan etme
TheLastWarrior Üye codblackops2' Alıntı: unutmayın civcivleri yalnızca kabız şirinler görebilir Genişletmek için tıkla ...
codblackops2' Alıntı: unutmayın civcivleri yalnızca kabız şirinler görebilir Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici hikmet366' Alıntı: ne güzel senin mod olabıleceğin aklımın ucundan geçmezdı ama yinede modluk görevını başarıyla yönetıyorsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
hikmet366' Alıntı: ne güzel senin mod olabıleceğin aklımın ucundan geçmezdı ama yinede modluk görevını başarıyla yönetıyorsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: aleyküm selam enes seni ilk defa burda gördüm Genişletmek için tıkla ... uykuyu pek severim de doğrusu ben burada bir hafta takıldım seni bende ilk defa görüyorum
hikmet366' Alıntı: aleyküm selam enes seni ilk defa burda gördüm Genişletmek için tıkla ... uykuyu pek severim de doğrusu ben burada bir hafta takıldım seni bende ilk defa görüyorum
TheLastWarrior Üye hikmet366' Alıntı: şarj ja tak devam demek istedim Genişletmek için tıkla ... düzgün şöyle o zaman ne o karnını doyur felan
hikmet366' Alıntı: şarj ja tak devam demek istedim Genişletmek için tıkla ... düzgün şöyle o zaman ne o karnını doyur felan
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: uykuyu pek severim de doğrusu ben burada bir hafta takıldım seni bende ilk defa görüyorum Genişletmek için tıkla ... tekrar dan hoş geldin o zaman
_YldzEnes_' Alıntı: uykuyu pek severim de doğrusu ben burada bir hafta takıldım seni bende ilk defa görüyorum Genişletmek için tıkla ... tekrar dan hoş geldin o zaman
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Allah iyilik versin kardeşim bilmiyorum bende bugün giremedim Genişletmek için tıkla ... bir sorun yok demi kardeşim
Joker' Alıntı: Allah iyilik versin kardeşim bilmiyorum bende bugün giremedim Genişletmek için tıkla ... bir sorun yok demi kardeşim
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Allah korusun dikkat et kardeşim. Yinede şükür et sen isyan etme Genişletmek için tıkla ... Yok abi tövbe isyan yokta ne bileyim mod olmadan önce daha çok imkanım vardı diyelim
x-scarface' Alıntı: Allah korusun dikkat et kardeşim. Yinede şükür et sen isyan etme Genişletmek için tıkla ... Yok abi tövbe isyan yokta ne bileyim mod olmadan önce daha çok imkanım vardı diyelim
x-scarface Üye codblackops2' Alıntı: unutmayın civcivleri yalnızca kabız şirinler görebilir Genişletmek için tıkla ... Garson!! alıntıdaki arkadaşa ne verdiysen banada aynısından
codblackops2' Alıntı: unutmayın civcivleri yalnızca kabız şirinler görebilir Genişletmek için tıkla ... Garson!! alıntıdaki arkadaşa ne verdiysen banada aynısından
hikmet366 Üye TheLastWarrior' Alıntı: düzgün şöyle o zaman ne o karnını doyur felan Genişletmek için tıkla ... pardon özür dilerım
TheLastWarrior' Alıntı: düzgün şöyle o zaman ne o karnını doyur felan Genişletmek için tıkla ... pardon özür dilerım
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: bir sorun yok demi kardeşim Genişletmek için tıkla ... Pc ile ilgili bir sorun vardı ama tamir oldu kardeşim şimdilik bir sıkıntı yok ama elektrik sakat iş o yüzden korka korka açtım pc'yi
-Akıncı' Alıntı: bir sorun yok demi kardeşim Genişletmek için tıkla ... Pc ile ilgili bir sorun vardı ama tamir oldu kardeşim şimdilik bir sıkıntı yok ama elektrik sakat iş o yüzden korka korka açtım pc'yi