Ne bileyim ya İzmirLee.hele son zamanlar da buraya takıldım iyice sardı.daha doğrusu sardınız.hep girince bakiyorum sizden kimler var.selam vermek muhabbet etmek için
Biz düşüncelerimizi az da olsa kontrol edebiliyoruz.
Peki ya isteklerimizi kim kontrol ediyor?
Mesela aklımıza bir şey gelir ama neden 30 dakika sonra değil de şimdi geldi? neden başka bir şeyle ilgili değil ve neden nereden nasıl aklımıza geldi?
Ne isteyeceğimize,canımızın ne çekeceğine kim karar veriyor ve bu nasıl gerçekleşiyor?
isteklerimiz bir nevi kişinin tamamen kendi hür iradesi ile gerçekleştirmek istediği eylemlerdir kardeşim, dolayısı ile kontrol tamamen sendedir.
Bu tür isteklerin iyi yada kötü bir takım sonuçları olur elbet. Bu yüzden eylemi gerçekleştirmeden evvel üzerinde iyice düşünülmesinde büyük fayda sağlar.
Zaman konusunda şöyle söyleyebilirim, bir konu üzerinde daha evvel bilinç altına yerleştirilmiş subliminal bir mesaj yer alır, ve bu türde mesajların vakti geldiğinde o konu üzerinde büyük etkisi vardır.
Ne bileyim ya İzmirLee.hele son zamanlar da buraya takıldım iyice sardı.daha doğrusu sardınız.hep girince bakiyorum sizden kimler var.selam vermek muhabbet etmek için
Gel sen su foruma birakma durumunu bir daha dusun ben 3 ay ban attim 1 ay sonra lan ne yaptim ben dedim pisman oldum ama is isten gecti sen ban atmayacaksin belki ama buradan kopmak cok zor aktifligim belki biraz azalir ama duzdun insanlari gorunce muhabbete gormemek elde degil