marist Üye TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sakin oL sampiyon bu ne siddet bu celal - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Veda ediyor iste bize konuyu gormedin mi? Genişletmek için tıkla ... Evet gordum az once farkettim
TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sakin oL sampiyon bu ne siddet bu celal - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Veda ediyor iste bize konuyu gormedin mi? Genişletmek için tıkla ... Evet gordum az once farkettim
Oğuzhan Üye Ben cikayim artik valla muhabbet etcek halim yok benim buraya baglayan seyler bir bir azaliyor sanki... Neyse iyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir.
Ben cikayim artik valla muhabbet etcek halim yok benim buraya baglayan seyler bir bir azaliyor sanki... Neyse iyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir.
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben cikayim artik valla muhabbet etcek halim yok benim buraya baglayan seyler bir bir azaliyor sanki... Neyse iyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir. Genişletmek için tıkla ... Bu gece kesin geliyorum İzmirLee beraberiz zabaalara kadar
Kabız Civciv' Alıntı: Ben cikayim artik valla muhabbet etcek halim yok benim buraya baglayan seyler bir bir azaliyor sanki... Neyse iyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir. Genişletmek için tıkla ... Bu gece kesin geliyorum İzmirLee beraberiz zabaalara kadar
marist Üye Kabız Civciv' Alıntı: Ben cikayim artik valla muhabbet etcek halim yok benim buraya baglayan seyler bir bir azaliyor sanki... Neyse iyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir. Genişletmek için tıkla ... Tmm iyi geceLer ama Burada biz Kötü cocukLar mı oLuyoruz ;ehe - - - Eklendi - - - DosTKaM' Alıntı: Hepinize İyi Geceler Bnde Yatıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceLer - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Kimler var bakalim buralarda başlarım diziye şimdi Ayrıca ay sonuna kadar burdayim Genişletmek için tıkla ... Ben Varım :S
Kabız Civciv' Alıntı: Ben cikayim artik valla muhabbet etcek halim yok benim buraya baglayan seyler bir bir azaliyor sanki... Neyse iyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir. Genişletmek için tıkla ... Tmm iyi geceLer ama Burada biz Kötü cocukLar mı oLuyoruz ;ehe - - - Eklendi - - - DosTKaM' Alıntı: Hepinize İyi Geceler Bnde Yatıyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceLer - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Kimler var bakalim buralarda başlarım diziye şimdi Ayrıca ay sonuna kadar burdayim Genişletmek için tıkla ... Ben Varım :S
marist Üye Tahir' Alıntı: marist dostum tanisalim o zaman Ben ahmet.istanbuldayım ve yaşlı biriyim Genişletmek için tıkla ... oLurr tanısaLım . Bende Vasfi. Mardindeyim ve genc biriyim.
Tahir' Alıntı: marist dostum tanisalim o zaman Ben ahmet.istanbuldayım ve yaşlı biriyim Genişletmek için tıkla ... oLurr tanısaLım . Bende Vasfi. Mardindeyim ve genc biriyim.
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Hosgeldin Burak naber Genişletmek için tıkla ... hosbulduk abi kotuyum cenazeden geliyorum
Tahir' Alıntı: Hosgeldin Burak naber Genişletmek için tıkla ... hosbulduk abi kotuyum cenazeden geliyorum
KayraBey Üye Joker' Alıntı: hosbulduk abi kotuyum cenazeden geliyorum Genişletmek için tıkla ... Başın sağolsun dostum.Allah mekanını cennet eylesin insallah
Joker' Alıntı: hosbulduk abi kotuyum cenazeden geliyorum Genişletmek için tıkla ... Başın sağolsun dostum.Allah mekanını cennet eylesin insallah
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Başın sağolsun dostum.Allah mekanını cennet eylesin insallah Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun abi insallah.Ailesinin cigliklari ve aglamalari beni cok etkiledi
Tahir' Alıntı: Başın sağolsun dostum.Allah mekanını cennet eylesin insallah Genişletmek için tıkla ... Allah razi olsun abi insallah.Ailesinin cigliklari ve aglamalari beni cok etkiledi
KayraBey Üye Joker' Alıntı: Allah razi olsun abi insallah.Ailesinin cigliklari ve aglamalari beni cok etkiledi Genişletmek için tıkla ... Yakın akrabamıydı?
Joker' Alıntı: Allah razi olsun abi insallah.Ailesinin cigliklari ve aglamalari beni cok etkiledi Genişletmek için tıkla ... Yakın akrabamıydı?
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Yakın akrabamıydı? Genişletmek için tıkla ... abi koylumdu akraba sayilir
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Vakit dolmuş ecel gelmiş.Allah ölümün de hayirlisini nasip etsin Genişletmek için tıkla ... aynen abi Rabbim mekanini cennet eylesin.iznin olursa yatayim ben abi cok yorgunum
Tahir' Alıntı: Vakit dolmuş ecel gelmiş.Allah ölümün de hayirlisini nasip etsin Genişletmek için tıkla ... aynen abi Rabbim mekanini cennet eylesin.iznin olursa yatayim ben abi cok yorgunum
KayraBey Üye Joker' Alıntı: aynen abi Rabbim mekanini cennet eylesin.iznin olursa yatayim ben abi cok yorgunum Genişletmek için tıkla ... O ne demek öyle dostum izin almak yok Hadi bakalim hayirli geceler yarin gorusuruz
Joker' Alıntı: aynen abi Rabbim mekanini cennet eylesin.iznin olursa yatayim ben abi cok yorgunum Genişletmek için tıkla ... O ne demek öyle dostum izin almak yok Hadi bakalim hayirli geceler yarin gorusuruz