OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: Hamdolsun kardeşim sende isiyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi...
Nextman' Alıntı: Hamdolsun kardeşim sende isiyisindir inşallah Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi...
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Vallahi öyle bir niyetim yoktu Aras'cım Genişletmek için tıkla ... Abi engin abiyle araya aldınız ama
OttomaN TigeR' Alıntı: Vallahi öyle bir niyetim yoktu Aras'cım Genişletmek için tıkla ... Abi engin abiyle araya aldınız ama
OttomaN TigeR Üye TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Çağrı - - - Eklendi - - - .SeRDaR.' Alıntı: hoşbuldum iyi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim sağolasın.
TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Çağrı - - - Eklendi - - - .SeRDaR.' Alıntı: hoşbuldum iyi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim sağolasın.
x-scarface Üye TheLastWarrior' Alıntı: iyiyim abi şükür keyifler iyi sen nasılsın iyimisin Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim sağolasın çağrım
TheLastWarrior' Alıntı: iyiyim abi şükür keyifler iyi sen nasılsın iyimisin Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim sağolasın çağrım
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler maxicepimin degerli uyeleri Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Oğuzhan...
Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler maxicepimin degerli uyeleri Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Oğuzhan...
x-scarface Üye Nextman' Alıntı: Hıh gelen misafirlere çay getir Aras çabuk Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Oğuzhan... Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Gokcen abi nasilsin iyisin insallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin Oğuzhan... Genişletmek için tıkla ... Hosbulduk Gokcen abi nasilsin iyisin insallah
OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: misafirleri kim kovdu hemen itiraf etsin bakalım Genişletmek için tıkla ... ben yeni geldim
Nextman' Alıntı: misafirleri kim kovdu hemen itiraf etsin bakalım Genişletmek için tıkla ... ben yeni geldim
TheLastWarrior Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Çağrı - - - Eklendi - - - ben de iyiyim sağolasın. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi naber nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin Çağrı - - - Eklendi - - - ben de iyiyim sağolasın. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi naber nasılsın
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Abi engin abiyle araya aldınız ama Genişletmek için tıkla ... o trafik işaretlerini kaldıralım mı? o vakit herşey yoluna girer bence.
x-scarface' Alıntı: Abi engin abiyle araya aldınız ama Genişletmek için tıkla ... o trafik işaretlerini kaldıralım mı? o vakit herşey yoluna girer bence.
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: ben yeni geldim Genişletmek için tıkla ... Yok biliyorum gökçenim bizde dostluk başka bak misafirlere bile çay veriyoruz daha ne olsun
OttomaN TigeR' Alıntı: ben yeni geldim Genişletmek için tıkla ... Yok biliyorum gökçenim bizde dostluk başka bak misafirlere bile çay veriyoruz daha ne olsun
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: Hosbulduk Gokcen abi nasilsin iyisin insallah Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim sağolasın. Sen nasılsın?
Kabız Civciv' Alıntı: Hosbulduk Gokcen abi nasilsin iyisin insallah Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim sağolasın. Sen nasılsın?
Nextman Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Sait abi içen varsa vereyim yoksa su çekecem Genişletmek için tıkla ... Çek aslanım çek
x-scarface' Alıntı: Sait abi içen varsa vereyim yoksa su çekecem Genişletmek için tıkla ... Çek aslanım çek
TheLastWarrior Üye x-scarface' Alıntı: Bende iyiyim sağolasın çağrım Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin abi