Emrgncy Üye İsmail' Alıntı: Ben izninizle sevmiyorum Adanalıları Yani kusurabakmazsanız Genişletmek için tıkla ... Ne demek sevmiyorum ismail... kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil, Ama ben hepinizi Allah için seviyorum..
İsmail' Alıntı: Ben izninizle sevmiyorum Adanalıları Yani kusurabakmazsanız Genişletmek için tıkla ... Ne demek sevmiyorum ismail... kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil, Ama ben hepinizi Allah için seviyorum..
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: Ben izninizle sevmiyorum Adanalıları Yani kusurabakmazsanız Genişletmek için tıkla ...
İsmail' Alıntı: Ben izninizle sevmiyorum Adanalıları Yani kusurabakmazsanız Genişletmek için tıkla ...
Web Designer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Arda ile pmden haberleştik nasipse bir sonrakine müjdele inşallah Genişletmek için tıkla ... Tamam inşallah abi tabi Arda yine erken davranmazsa
OttomaN TigeR' Alıntı: Arda ile pmden haberleştik nasipse bir sonrakine müjdele inşallah Genişletmek için tıkla ... Tamam inşallah abi tabi Arda yine erken davranmazsa
ardacumhur Üye İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı )
İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı )
Emrgncy Üye __xXx__' Alıntı: bugün bi değişik durumdayım abi aşırı kafam karışık sen nasılsın bu arada herkesin cuması mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Arda, seninde cuman mübarek olsun...
__xXx__' Alıntı: bugün bi değişik durumdayım abi aşırı kafam karışık sen nasılsın bu arada herkesin cuması mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Arda, seninde cuman mübarek olsun...
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Allah kolaylık versin Üstad'ım... yat bir masaj yapayım dinlenirsin... Genişletmek için tıkla ... Allah yar ve yardımcın olsun,her iki cihanda mesut ve bahtiyar eylesin. Selam rahmet ve bereket seninle olsun refikim
Emrgncy112' Alıntı: Allah kolaylık versin Üstad'ım... yat bir masaj yapayım dinlenirsin... Genişletmek için tıkla ... Allah yar ve yardımcın olsun,her iki cihanda mesut ve bahtiyar eylesin. Selam rahmet ve bereket seninle olsun refikim
__xXx__ Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah Arda, seninde cuman mübarek olsun... Genişletmek için tıkla ... sağol abi allah razı olsun
Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah Arda, seninde cuman mübarek olsun... Genişletmek için tıkla ... sağol abi allah razı olsun
Emrgncy Üye ardacumhur' Alıntı: İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı ) Genişletmek için tıkla ... Hay diline sağlık...
ardacumhur' Alıntı: İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı ) Genişletmek için tıkla ... Hay diline sağlık...
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: bugün bi değişik durumdayım abi aşırı kafam karışık sen nasılsın bu arada herkesin cuması mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... hayırlı cumalar dilerim inşallah. Hayırdır?
__xXx__' Alıntı: bugün bi değişik durumdayım abi aşırı kafam karışık sen nasılsın bu arada herkesin cuması mübarek olsun Genişletmek için tıkla ... hayırlı cumalar dilerim inşallah. Hayırdır?
__xXx__ Üye ardacumhur' Alıntı: İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı ) Genişletmek için tıkla ... bende de iki isim var
ardacumhur' Alıntı: İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı ) Genişletmek için tıkla ... bende de iki isim var
ismail Üye Emrgncy112' Alıntı: Ne demek sevmiyorum ismail... kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil, Ama ben hepinizi Allah için seviyorum.. Genişletmek için tıkla ... Kebabı biz bulsaydık aydınlılar olark O zaman severdim neden bu güzel yemeği diyince adana akla geliyo OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bende Allah'ın adamıyım onlar kapmış bu sözü
Emrgncy112' Alıntı: Ne demek sevmiyorum ismail... kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil, Ama ben hepinizi Allah için seviyorum.. Genişletmek için tıkla ... Kebabı biz bulsaydık aydınlılar olark O zaman severdim neden bu güzel yemeği diyince adana akla geliyo OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bende Allah'ın adamıyım onlar kapmış bu sözü
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah yar ve yardımcın olsun,her iki cihanda mesut ve bahtiyar eylesin. Selam rahmet ve bereket seninle olsun refikim Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah yar ve yardımcın olsun,her iki cihanda mesut ve bahtiyar eylesin. Selam rahmet ve bereket seninle olsun refikim Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Web Designer' Alıntı: Tamam inşallah abi tabi Arda yine erken davranmazsa Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ardacumhur' Alıntı: İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı ) Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin ArdaC.
Web Designer' Alıntı: Tamam inşallah abi tabi Arda yine erken davranmazsa Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ardacumhur' Alıntı: İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı ) Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin ArdaC.
__xXx__ Üye sincarezindan' Alıntı: s.a gençler bi selam verim öyle uyuyim dedim herkese hayırlı geceler ... Genişletmek için tıkla ... sağol sanada hayırlı geceler hoşgeldin
sincarezindan' Alıntı: s.a gençler bi selam verim öyle uyuyim dedim herkese hayırlı geceler ... Genişletmek için tıkla ... sağol sanada hayırlı geceler hoşgeldin
ardacumhur Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin ArdaC. Genişletmek için tıkla ... Bu daha iyiydi abi Nasılsın abicim hayırlı cumalar
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin ArdaC. Genişletmek için tıkla ... Bu daha iyiydi abi Nasılsın abicim hayırlı cumalar
ismail Üye ardacumhur' Alıntı: İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı ) Genişletmek için tıkla ... Neden acıyı siz daha fazla sevesiniz bizde olsun bu özellik
ardacumhur' Alıntı: İnsan ayırmayın sadece doğarken koordinatlarımız farklı yerdeymiş bütün mesele bu bu arada arda'lar karışmasın bana Cumhur da diyebilirsiniz (iki ismin avantajı ) Genişletmek için tıkla ... Neden acıyı siz daha fazla sevesiniz bizde olsun bu özellik
Emrgncy Üye İsmail' Alıntı: Kebabı biz bulsaydık aydınlılar olark O zaman severdim neden bu güzel yemeği diyince adana akla geliyo bende Allah'ın adamıyım onlar kapmış bu sözü Genişletmek için tıkla ... Yalnız 'Allah'ın adamıyık' sözü, senin anladığın manada değil.. pek hayra alamet değil anlayacağın...
İsmail' Alıntı: Kebabı biz bulsaydık aydınlılar olark O zaman severdim neden bu güzel yemeği diyince adana akla geliyo bende Allah'ın adamıyım onlar kapmış bu sözü Genişletmek için tıkla ... Yalnız 'Allah'ın adamıyık' sözü, senin anladığın manada değil.. pek hayra alamet değil anlayacağın...
OttomaN TigeR Üye sincarezindan' Alıntı: s.a gençler bi selam verim öyle uyuyim dedim herkese hayırlı geceler ... Genişletmek için tıkla ... Dükkan kapandı iyi geceler, komşuya komşuya
sincarezindan' Alıntı: s.a gençler bi selam verim öyle uyuyim dedim herkese hayırlı geceler ... Genişletmek için tıkla ... Dükkan kapandı iyi geceler, komşuya komşuya