Oğuzhan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Teşekkür ederim Oğuzhanım bölmüyorum inşallah Genişletmek için tıkla ... Yok abi olur mu oyle sey nasilsin abi?
OttomaN TigeR' Alıntı: Teşekkür ederim Oğuzhanım bölmüyorum inşallah Genişletmek için tıkla ... Yok abi olur mu oyle sey nasilsin abi?
OttomaN TigeR Üye ardacumhur' Alıntı: Abim senin neden uyuyamadığın anlaşıldı Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Bu gece gene kederli ve oldukça gasbetli, Boğuyor beni yağmur, karanlık ve yıldırım, Ruhumun ve yüreğimin acısı tazelendi, Ama verdiğim sözü tuttum, yine ağlamadım, Başımı yasladığım cam bile buğulandı, Nasıl geçti onca zaman, bir şey anlamadım, Sensiz geçen her gün ciğerim parçalandı, Bu gün senin doğum günün ve ben yine unutmadım. Gökçen ... Genişletmek için tıkla ... Abi çıkmadan bir bakayım dedim dağıttın bizi gece gece,çok güzel
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu gece gene kederli ve oldukça gasbetli, Boğuyor beni yağmur, karanlık ve yıldırım, Ruhumun ve yüreğimin acısı tazelendi, Ama verdiğim sözü tuttum, yine ağlamadım, Başımı yasladığım cam bile buğulandı, Nasıl geçti onca zaman, bir şey anlamadım, Sensiz geçen her gün ciğerim parçalandı, Bu gün senin doğum günün ve ben yine unutmadım. Gökçen ... Genişletmek için tıkla ... Abi çıkmadan bir bakayım dedim dağıttın bizi gece gece,çok güzel
OttomaN TigeR Üye achambo' Alıntı: iyi geceler katılacaktım ama okul var yarın uyuyakalıyorum sonra Genişletmek için tıkla ... hoşça kal
achambo' Alıntı: iyi geceler katılacaktım ama okul var yarın uyuyakalıyorum sonra Genişletmek için tıkla ... hoşça kal
Web Designer Üye Kabız Civciv' Alıntı: Bu sefer sen onlarin kalbinden bosluklar, acilar, yaralar olusturmus olursun Genişletmek için tıkla ... Olsun ilk önce o yapmasın ben üzeyim de o üzemesin
Kabız Civciv' Alıntı: Bu sefer sen onlarin kalbinden bosluklar, acilar, yaralar olusturmus olursun Genişletmek için tıkla ... Olsun ilk önce o yapmasın ben üzeyim de o üzemesin
ardacumhur Üye Joker' Alıntı: Abi çıkmadan bir bakayım dedim dağıttın bizi gece gece,çok güzel Genişletmek için tıkla ... Aynen artık yatar uyurum diyordum ama
Joker' Alıntı: Abi çıkmadan bir bakayım dedim dağıttın bizi gece gece,çok güzel Genişletmek için tıkla ... Aynen artık yatar uyurum diyordum ama
OttomaN TigeR Üye Web Designer' Alıntı: Abi şiirin harika sana bunları yazdıran inşallah üzücü bir durum yoktur, ama öle görünmüyo pek Genişletmek için tıkla ... Mazi derinde bir yara bırakıyor insanda. Şimdi olmayan biri için bu şiir. Neyse...
Web Designer' Alıntı: Abi şiirin harika sana bunları yazdıran inşallah üzücü bir durum yoktur, ama öle görünmüyo pek Genişletmek için tıkla ... Mazi derinde bir yara bırakıyor insanda. Şimdi olmayan biri için bu şiir. Neyse...
Oğuzhan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Mazi derinde bir yara bırakıyor insanda. Şimdi olmayan biri için bu şiir. Neyse... Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Mazi derinde bir yara bırakıyor insanda. Şimdi olmayan biri için bu şiir. Neyse... Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: Yok abi olur mu oyle sey nasilsin abi? Genişletmek için tıkla ... çok,şükür aynen devam Oğuzhan sen de iyisin inşallah
Kabız Civciv' Alıntı: Yok abi olur mu oyle sey nasilsin abi? Genişletmek için tıkla ... çok,şükür aynen devam Oğuzhan sen de iyisin inşallah
ardacumhur Üye Kabız Civciv' Alıntı: Bir de slow bir parca dinliyordum neleri aklima getirdin abi Genişletmek için tıkla ...
Kabız Civciv' Alıntı: Bir de slow bir parca dinliyordum neleri aklima getirdin abi Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Abi çıkmadan bir bakayım dedim dağıttın bizi gece gece,çok güzel Genişletmek için tıkla ...
Joker' Alıntı: Abi çıkmadan bir bakayım dedim dağıttın bizi gece gece,çok güzel Genişletmek için tıkla ...
ardacumhur Üye İsmail' Alıntı: ardacumhur kardeş bişey sorabilir miyim eğer kusurabakmazsan? Genişletmek için tıkla ... Tabi ki
İsmail' Alıntı: ardacumhur kardeş bişey sorabilir miyim eğer kusurabakmazsan? Genişletmek için tıkla ... Tabi ki
Joker Emekli Yönetici ardacumhur' Alıntı: Aynen artık yatar uyurum diyordum ama Genişletmek için tıkla ... çok içten çok iyi birisin be gökçen abi başımızdan eksik olma
ardacumhur' Alıntı: Aynen artık yatar uyurum diyordum ama Genişletmek için tıkla ... çok içten çok iyi birisin be gökçen abi başımızdan eksik olma
ardacumhur Üye Joker' Alıntı: çok içten çok iyi birisin be gökçen abi başımızdan eksik olma Genişletmek için tıkla ... Amin
Joker' Alıntı: çok içten çok iyi birisin be gökçen abi başımızdan eksik olma Genişletmek için tıkla ... Amin
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: Bildigin gibiyim abi Genişletmek için tıkla ... öyle devam etsin inşallah