ismail Üye iyi geceler Mert - - - Eklendi - - - Aras abi bilmem burda mısın ama ben 6ya dayanamıcam gibi
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Oğuzhan nasılsın kardeşim
Oğuzhan Üye Joker' Alıntı: Hoşgeldin Oğuzhan nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... İyidir Burak sen nasilsin?
Joker' Alıntı: Hoşgeldin Oğuzhan nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... İyidir Burak sen nasilsin?
Joker Emekli Yönetici Aleyküm selam - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İyidir Burak sen nasilsin? Genişletmek için tıkla ... yorgunum aras abinin konuları onaylamak yetiyor zaten
Aleyküm selam - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İyidir Burak sen nasilsin? Genişletmek için tıkla ... yorgunum aras abinin konuları onaylamak yetiyor zaten
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim de seni pek aktif göremiyorum bu ara
Kabız Civciv' Alıntı: Kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim de seni pek aktif göremiyorum bu ara
Joker Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Okul falan ugrasiyorum ama son 1 ay bitince aktifligim artacak Genişletmek için tıkla ... Sanada kolay gelsin o zaman kardeşim - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum dedeler Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm selam abi hoşgeldin
Kabız Civciv' Alıntı: Okul falan ugrasiyorum ama son 1 ay bitince aktifligim artacak Genişletmek için tıkla ... Sanada kolay gelsin o zaman kardeşim - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum dedeler Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm selam abi hoşgeldin