MrTech Üye Joker' Alıntı: uzatmayın olum la Genişletmek için tıkla ... Burak inan şaka yapmıyorum - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Kaşınıyorsun Genişletmek için tıkla ... Kaşı bakalım kaşıyabilirsen .. Yerse ..
Joker' Alıntı: uzatmayın olum la Genişletmek için tıkla ... Burak inan şaka yapmıyorum - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Kaşınıyorsun Genişletmek için tıkla ... Kaşı bakalım kaşıyabilirsen .. Yerse ..
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: geleyim alayım abi alttarafı sivastan ankaraya gelecem Genişletmek için tıkla ... ben peynir ekmekle idare ederim. Aslında sen Bi resim koy ben ekmek banarım buradan
__xXx__' Alıntı: geleyim alayım abi alttarafı sivastan ankaraya gelecem Genişletmek için tıkla ... ben peynir ekmekle idare ederim. Aslında sen Bi resim koy ben ekmek banarım buradan
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Pardon abi yanlış anlama ben gerçekten öyle düşündüğüm için öyle dedim Genişletmek için tıkla ... Yok burağım yanlış anladığımdan değil yani bu kadar mevzu yapmayalım olursa olur olmazsa olmaz yani sıkıntı yok
Joker' Alıntı: Pardon abi yanlış anlama ben gerçekten öyle düşündüğüm için öyle dedim Genişletmek için tıkla ... Yok burağım yanlış anladığımdan değil yani bu kadar mevzu yapmayalım olursa olur olmazsa olmaz yani sıkıntı yok
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben peynir ekmekle idare ederim. Aslında sen Bi resim koy ben ekmek banarım buradan Genişletmek için tıkla ... şimdi benimde boğazımdan geçmez ben peynir ekmek yemeye gidiyorum iyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: ben peynir ekmekle idare ederim. Aslında sen Bi resim koy ben ekmek banarım buradan Genişletmek için tıkla ... şimdi benimde boğazımdan geçmez ben peynir ekmek yemeye gidiyorum iyi geceler
MrTech Üye .TremmerT.' Alıntı: Yok be abi ne şaka yapıcam.konuşuyor hala Genişletmek için tıkla ... Ya gel konuşalım ne başka yere konuşuyorsun?
.TremmerT.' Alıntı: Yok be abi ne şaka yapıcam.konuşuyor hala Genişletmek için tıkla ... Ya gel konuşalım ne başka yere konuşuyorsun?
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Yok burağım yanlış anladığımdan değil yani bu kadar mevzu yapmayalım olursa olur olmazsa olmaz yani sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... yok abi senin böyle şeylerde gözün olmadığını biliyorum sadece kendimle kıyasladım sen çok daha fazla online'sın
x-scarface' Alıntı: Yok burağım yanlış anladığımdan değil yani bu kadar mevzu yapmayalım olursa olur olmazsa olmaz yani sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... yok abi senin böyle şeylerde gözün olmadığını biliyorum sadece kendimle kıyasladım sen çok daha fazla online'sın
Legendary. Üye Ortada şaka felan yok.. Gece gece gerdi beni iyice.. Allah rahatlık versin size ben kaçıyorum.
x-scarface Üye İsmail' Alıntı: bende acıktım ama yurttayım Yemek bulamam Ama olsun Bende kağıt yerim Genişletmek için tıkla ... Tahta kalem dişle tok tutar
İsmail' Alıntı: bende acıktım ama yurttayım Yemek bulamam Ama olsun Bende kağıt yerim Genişletmek için tıkla ... Tahta kalem dişle tok tutar
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: bende acıktım ama yurttayım Yemek bulamam Ama olsun Bende kağıt yerim Genişletmek için tıkla ... bende yemiyom
İsmail' Alıntı: bende acıktım ama yurttayım Yemek bulamam Ama olsun Bende kağıt yerim Genişletmek için tıkla ... bende yemiyom
MrTech Üye .TremmerT.' Alıntı: Ortada şaka felan yok.. Gece gece gerdi beni iyice.. Allah rahatlık versin size ben kaçıyorum. Genişletmek için tıkla ... Nereye kaçıyorsun hemen ?
.TremmerT.' Alıntı: Ortada şaka felan yok.. Gece gece gerdi beni iyice.. Allah rahatlık versin size ben kaçıyorum. Genişletmek için tıkla ... Nereye kaçıyorsun hemen ?
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: şimdi benimde boğazımdan geçmez ben peynir ekmek yemeye gidiyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun hoş çakal
__xXx__' Alıntı: şimdi benimde boğazımdan geçmez ben peynir ekmek yemeye gidiyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun hoş çakal