minoo Üye sahra25' Alıntı: bi laf vardır yolda büyük diye sende maxi de büyüksün Genişletmek için tıkla ... bu qüzeldi tmm yaw merak etmeyn söyleyemem
sahra25' Alıntı: bi laf vardır yolda büyük diye sende maxi de büyüksün Genişletmek için tıkla ... bu qüzeldi tmm yaw merak etmeyn söyleyemem
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ne oluyo bee..korkmaya başladım... Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Love Prince' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... he şöyle ya normal qel hoşqeldn
Praetor Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: bi laf vardır yolda büyük diye sende maxi de büyüksün Genişletmek için tıkla ... Yok yahu bilakis... Hizmet için buradayız Bir nevi hizmetçi He "büyük" hizmetçi diyorsan ona bir şey diyemem tabii Love Prince' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Selam eski arkadaşım...
sahra25' Alıntı: bi laf vardır yolda büyük diye sende maxi de büyüksün Genişletmek için tıkla ... Yok yahu bilakis... Hizmet için buradayız Bir nevi hizmetçi He "büyük" hizmetçi diyorsan ona bir şey diyemem tabii Love Prince' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Selam eski arkadaşım...
Yasminozz Üye iyisin di mi Ata...kafan güzel deil yani... ?? --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... ve Aleyküm Selam....
iyisin di mi Ata...kafan güzel deil yani... ?? --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... ve Aleyküm Selam....
s@hr@ Üye bu şarkıyı bilirmisiniz.....şimdi gördüm paylaşayım dedim... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu şarkıyı bilirmisiniz.....şimdi gördüm paylaşayım dedim... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
minoo Üye sahra25' Alıntı: bu şarkıyı bilirmisiniz.....şimdi gördüm paylaşayım dedim... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hastasıymm seneler doldurmş qamzelerini ama qözlerine dokunmamışş
sahra25' Alıntı: bu şarkıyı bilirmisiniz.....şimdi gördüm paylaşayım dedim... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... hastasıymm seneler doldurmş qamzelerini ama qözlerine dokunmamışş
s@hr@ Üye Praetor' Alıntı: Yok yahu bilakis... Hizmet için buradayız Bir nevi hizmetçi He "büyük" hizmetçi diyorsan ona bir şey diyemem tabii Selam eski arkadaşım... Genişletmek için tıkla ... Est. o ne demek
Praetor' Alıntı: Yok yahu bilakis... Hizmet için buradayız Bir nevi hizmetçi He "büyük" hizmetçi diyorsan ona bir şey diyemem tabii Selam eski arkadaşım... Genişletmek için tıkla ... Est. o ne demek
Perfect! Üye minoo' Alıntı: cıx tahmin yok snra sawaş çıkar Genişletmek için tıkla ... kim le bu (savaş kim nerden çıkıyo)
minoo' Alıntı: cıx tahmin yok snra sawaş çıkar Genişletmek için tıkla ... kim le bu (savaş kim nerden çıkıyo)
minoo Üye sahra25' Alıntı: bu şarkıyı bilirmisiniz.....şimdi gördüm paylaşayım dedim... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bi de ''sen dünyanın en qüzel kadınısın'' dye bi şarkısı var.onu da dnle.
sahra25' Alıntı: bu şarkıyı bilirmisiniz.....şimdi gördüm paylaşayım dedim... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bi de ''sen dünyanın en qüzel kadınısın'' dye bi şarkısı var.onu da dnle.
minoo Üye halil09' Alıntı: kim le bu (savaş kim nerden çıkıyo) Genişletmek için tıkla ... boşwer kaderdaşım
Love Prince Üye sahra25' Alıntı: Hüseyin bu da sana.... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
sahra25' Alıntı: Hüseyin bu da sana.... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
minoo Üye Love Prince' Alıntı: ata bey hiç msnde gözükmüyorsunuz ne iş Genişletmek için tıkla ... evet bence de
Love Prince' Alıntı: ata bey hiç msnde gözükmüyorsunuz ne iş Genişletmek için tıkla ... evet bence de