Kaybettiğin ve kazandıkların çoğu zaman tercihlerinin doğruluğu ve yanlışlığına bağlıdır. İnsanın yaşadığından ders alması ne güzel şeydir, aynı hatayı tekrarlamamak güzel bir erdem... Küskünlükler belki bir gün gelip geçer ama karşındakinin hatasını kabul edip yanlış tercihler yaptığını kabullenmesine en güzeli.
Bir insan yanlış tercihler yapıyorsa karşısındaki insanın onun açıklama yapmasına zaman vermemesinden kaynaklanır çoğu zaman. ama insan değişiyor, düşünceleri değişiyor, zaman olgunlaştırıyor. Geriye dönüp baktığında yaptığı hata ve yanlışları görüyor. Daha sonra bir nebze de olsa düzeltme çabası içine giriyor insan.
Abi adın
Hakan mı?
Kayra mı?
Ahmet mi?
Tahir mi?
Herkes farklı telden çalıyo. kutlama bölümünde hakan, kayrabeyken nickin kayra yeni gelenler tahir diyo kendimizi tanııttığımız yerde ahmet
Feci kombo yapmışsın
bunu sorcam yaa
Bide çook öncecen Gökçen abi selam ettiydi ona onu sölicem
Güvendiği kişiden beklemediği bir darbe yiyince şaşkına dönüyor insan. Nasıl olur, bu gerçek olamaz diyor ve an hiçbir açıklama söndüremiyor o ateşi. Tartıya koyduğunda dostun ağır basıyor ama işte insanın zoruna o gidiyor. Benim tartımda ağır basanın tartısında meğer ne kadarlık ağırlığım varmış diyor. Dostumun dostu dostumdur, dostumun düşmanı düşmanım… böyle öğrenince insan farklısını kabullenemiyor. Sözlerinin hiçbir inandırıcılığı olmadığı anlıyor. İnsan böyle garip işte.
Hayır ben özür dilerim mücadele etmeliydim. Zaman bana bu hatamı gösterdi. Dostlarımı kaybetmek üzereysem, doğruyu olması gerektiği gibi anlatamamışımdır, hata bendedir.