Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

o kadar hızlısınız ki yetişemiyorum ve netim de çok kötü

CABBAR

Üye

Çelişkiye bak Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan umarım yanlış anlamazsın

EroL

Emekli Yönetici
Sait abinin espiri anlayışı biraz farklı, dediğini yapar

Tepkiler: x-scarface

Çelişkiye bak Bi yanda sanırım iddia kuponu diğer yanda peygamberimiz var aynı cümlede. Kayahanım haddime değil muhakka ama gerçekten hayır gelmez oradan kazanılacak paradan umarım yanlış anlamazsın
Valla dayak yicen

hahaha Allah belami versin koptum gülmekten

EroL

Emekli Yönetici
Ciddi bişeyse söyleme unuturum

CABBAR

Üye
Sait abinin espiri anlayışı biraz farklı, dediğini yapar

Ben ve Revengeful ta geçen sene 1 nisan.dan sonra böyle bi şaka yapmayı düşünmüştük. Mert bunu kendisinin yapamayacağını adminlere danışması gerektiğini söyledi. Tabi mert bunu unuttu ben unutmadım. Bu yıl dedim ki sait abiye abi gececiler Gereksizlere taşınsa 1 Nisanda böyle bi şaka yapsak dedim. O da bana "ben sana 1 ay ban atsam ve böyle bi şaka yapsam sen istiyorsun diye forumu alt üst edelim bi de" dedi

Tepkiler: x-scarface ve EroL

aykut umarım kızmiyorsundur