CABBAR Üye achambo' Alıntı: kalanın 1-2 si ben olabilirim Genişletmek için tıkla ... burası böyledir gidiyorum dersin ama gidemezsin
achambo' Alıntı: kalanın 1-2 si ben olabilirim Genişletmek için tıkla ... burası böyledir gidiyorum dersin ama gidemezsin
Oğuzhan Üye rabbace' Alıntı: Yazın sayfa yenileyince 4 sayfa ilerlediği olurdu Şimdilerde Neyse de yaza bu performansı kabul etmiyorum Genişletmek için tıkla ... Yazin aktif olmaya calisirim ben Ama soz veremem tabi
rabbace' Alıntı: Yazın sayfa yenileyince 4 sayfa ilerlediği olurdu Şimdilerde Neyse de yaza bu performansı kabul etmiyorum Genişletmek için tıkla ... Yazin aktif olmaya calisirim ben Ama soz veremem tabi
CABBAR Üye Kabız Civciv' Alıntı: Hayirdir abi niye dondurdun Genişletmek için tıkla ... Özeldeen sor burada anlatmaz - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Yazin aktif olmaya calisirim ben Ama soz veremem tabi Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun Senin be çekip gitme sohbeti kesme gerisi mühim değil
Kabız Civciv' Alıntı: Hayirdir abi niye dondurdun Genişletmek için tıkla ... Özeldeen sor burada anlatmaz - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: Yazin aktif olmaya calisirim ben Ama soz veremem tabi Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun Senin be çekip gitme sohbeti kesme gerisi mühim değil
Oğuzhan Üye Yok tabi ki sohbeti kesmem sonavdan dolayi aktifligim ciddi anlamda duser burayi sonsuza kadar birakacak olsam da kesmem sizinle iletisimimi zaten iki sekilde birakirim burayi 1 -Haksizlik 2- Suresiz Ban
Yok tabi ki sohbeti kesmem sonavdan dolayi aktifligim ciddi anlamda duser burayi sonsuza kadar birakacak olsam da kesmem sizinle iletisimimi zaten iki sekilde birakirim burayi 1 -Haksizlik 2- Suresiz Ban
KayraBey Üye Konuyu kapatıyorum.benden sonra kimse cevap yazmasın.yoksa Tüh be bana kullanmayı öğreten dövüş sanatlari ustası sifu Nextman hocam burdaymis.neyse yarin gece gorusuruz millet.
Konuyu kapatıyorum.benden sonra kimse cevap yazmasın.yoksa Tüh be bana kullanmayı öğreten dövüş sanatlari ustası sifu Nextman hocam burdaymis.neyse yarin gece gorusuruz millet.
haydaravısyon Üye x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler gececiler. Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
x-scarface' Alıntı: Selamun aleykum hayırlı geceler gececiler. Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
haydaravısyon Üye x-scarface' Alıntı: Hoş gördük haydar nasılsın. Genişletmek için tıkla ... bu günde iyim sen nasılsın
x-scarface' Alıntı: Hoş gördük haydar nasılsın. Genişletmek için tıkla ... bu günde iyim sen nasılsın
x-scarface Üye Bende iyiyim sağolasın. - - - Eklendi - - - geçende sordum da kaynadı gitti sen incide yazar filan mısın?
Bende iyiyim sağolasın. - - - Eklendi - - - geçende sordum da kaynadı gitti sen incide yazar filan mısın?
haydaravısyon Üye bu gün hava felahet sıcak tı - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Bende iyiyim sağolasın. - - - Eklendi - - - geçende sordum da kaynadı gitti sen incide yazar filan mısın? Genişletmek için tıkla ... hayır değilim
bu gün hava felahet sıcak tı - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Bende iyiyim sağolasın. - - - Eklendi - - - geçende sordum da kaynadı gitti sen incide yazar filan mısın? Genişletmek için tıkla ... hayır değilim
x-scarface Üye Bizim burası o kadar değildi. Yaz geldi artık tamamen - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleykumselam abi hoş geldin.
Bizim burası o kadar değildi. Yaz geldi artık tamamen - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleykumselam abi hoş geldin.