CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: hoppalaaa hadi ateyizler açıklayın Genişletmek için tıkla ... Ateist ata tapanlara mı denir ?
x-scarface' Alıntı: hoppalaaa hadi ateyizler açıklayın Genişletmek için tıkla ... Ateist ata tapanlara mı denir ?
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: Sinav stresi yok abi tam tersine su anda sinavlar konusunda iyiyim okuldaki notlar super gidiyor dersler calisma falan iyiyim ama nnedeni anlayamiyorum Genişletmek için tıkla ... canını sıkan bir şey olduysa veya seni etkileyen etkili olabilir
Kabız Civciv' Alıntı: Sinav stresi yok abi tam tersine su anda sinavlar konusunda iyiyim okuldaki notlar super gidiyor dersler calisma falan iyiyim ama nnedeni anlayamiyorum Genişletmek için tıkla ... canını sıkan bir şey olduysa veya seni etkileyen etkili olabilir
Oğuzhan Üye rabbace' Alıntı: Duygusal bi dönemde olabilirsin şakaydı gel sohbete karış Oğuzhan sohbet sarmıyorsa Senin konuşmak istediğin bi konu aç onu konuşalım. Genişletmek için tıkla ... ya bilmiyorum su anda muhabbete karisamadim nedense
rabbace' Alıntı: Duygusal bi dönemde olabilirsin şakaydı gel sohbete karış Oğuzhan sohbet sarmıyorsa Senin konuşmak istediğin bi konu aç onu konuşalım. Genişletmek için tıkla ... ya bilmiyorum su anda muhabbete karisamadim nedense
achambo Üye rabbace' Alıntı: Ateist ata tapanlara mı denir ? Genişletmek için tıkla ... öyle de denir inançsızlara deniyo
rabbace' Alıntı: Ateist ata tapanlara mı denir ? Genişletmek için tıkla ... öyle de denir inançsızlara deniyo
CABBAR Üye Kabız Civciv' Alıntı: ya bilmiyorum su anda muhabbete karisamadim nedense Genişletmek için tıkla ... Karışamadım derken şu anda muhabbet Konusu sensin zaten
Kabız Civciv' Alıntı: ya bilmiyorum su anda muhabbete karisamadim nedense Genişletmek için tıkla ... Karışamadım derken şu anda muhabbet Konusu sensin zaten
achambo Üye Joker' Alıntı: memnun oldum bende burak Genişletmek için tıkla ... ben de memnun oldum önceden öyle bakıyodum yeni konuşmaya girdim
Joker' Alıntı: memnun oldum bende burak Genişletmek için tıkla ... ben de memnun oldum önceden öyle bakıyodum yeni konuşmaya girdim
x-scarface Üye rabbace' Alıntı: Ateist ata tapanlara mı denir ? Genişletmek için tıkla ... evet tabi bilmiyormuydun saçma sorular sorma
rabbace' Alıntı: Ateist ata tapanlara mı denir ? Genişletmek için tıkla ... evet tabi bilmiyormuydun saçma sorular sorma
Oğuzhan Üye rabbace' Alıntı: Ne gibi Oğuzhan ? Genişletmek için tıkla ... O zaman derslerden ve cizimden sorun yasiyordum o yuzden forumdan sıkılmistim ama simdi derslerle ilgili sorunum yok cizimde de sorun yok
rabbace' Alıntı: Ne gibi Oğuzhan ? Genişletmek için tıkla ... O zaman derslerden ve cizimden sorun yasiyordum o yuzden forumdan sıkılmistim ama simdi derslerle ilgili sorunum yok cizimde de sorun yok
CABBAR Üye achambo' Alıntı: ben de memnun oldum önceden öyle bakıyodum yeni konuşmaya girdim Genişletmek için tıkla ... Bazen sıkıcı olur bazen eğlenceli olur burası ama yinede çekinme gel bi ucundan tut sohbetin
achambo' Alıntı: ben de memnun oldum önceden öyle bakıyodum yeni konuşmaya girdim Genişletmek için tıkla ... Bazen sıkıcı olur bazen eğlenceli olur burası ama yinede çekinme gel bi ucundan tut sohbetin
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: ya bilmiyorum su anda muhabbete karisamadim nedense Genişletmek için tıkla ... benım mesajlara cevap yok
Kabız Civciv' Alıntı: ya bilmiyorum su anda muhabbete karisamadim nedense Genişletmek için tıkla ... benım mesajlara cevap yok
Oğuzhan Üye achambo' Alıntı: canını sıkan bir şey olduysa veya seni etkileyen etkili olabilir Genişletmek için tıkla ... Canimi sikan bir sey var ama kac aylik mevzu onunla ilgisi yok
achambo' Alıntı: canını sıkan bir şey olduysa veya seni etkileyen etkili olabilir Genişletmek için tıkla ... Canimi sikan bir sey var ama kac aylik mevzu onunla ilgisi yok
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: benım mesajlara cevap yok Genişletmek için tıkla ... Mesajlara yetisemiyorum
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: evet tabi bilmiyormuydun saçma sorular sorma Genişletmek için tıkla ... Ahmet abi etkisi oluşturtma bana burada
x-scarface' Alıntı: evet tabi bilmiyormuydun saçma sorular sorma Genişletmek için tıkla ... Ahmet abi etkisi oluşturtma bana burada
Oğuzhan Üye rabbace' Alıntı: Karışamadım derken şu anda muhabbet Konusu sensin zaten Genişletmek için tıkla ... Dogru ya
rabbace' Alıntı: Karışamadım derken şu anda muhabbet Konusu sensin zaten Genişletmek için tıkla ... Dogru ya
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: ben de memnun oldum önceden öyle bakıyodum yeni konuşmaya girdim Genişletmek için tıkla ... ben seviyorum burayı moralim bozuk olunca iyi geliyor
achambo' Alıntı: ben de memnun oldum önceden öyle bakıyodum yeni konuşmaya girdim Genişletmek için tıkla ... ben seviyorum burayı moralim bozuk olunca iyi geliyor
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: benım mesajlara cevap yok Genişletmek için tıkla ... Git konu aç sen - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Adam fenomen Genişletmek için tıkla ... sağol Aras
x-scarface' Alıntı: benım mesajlara cevap yok Genişletmek için tıkla ... Git konu aç sen - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Adam fenomen Genişletmek için tıkla ... sağol Aras