CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: Tamamdır mobildeyim kastırma şimdi bi ara dertleşiriz Genişletmek için tıkla ... demek ondan dolayı konu açmıyorsun
x-scarface' Alıntı: Tamamdır mobildeyim kastırma şimdi bi ara dertleşiriz Genişletmek için tıkla ... demek ondan dolayı konu açmıyorsun
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben,kaçıyorum Genişletmek için tıkla ... allaha emanet abicim hayırlı geceler
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Gökçen abi şakayı heralde yuttum ben : kusuruma bakma abi. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın
rabbace' Alıntı: Gökçen abi şakayı heralde yuttum ben : kusuruma bakma abi. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben,kaçıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin abim görüşmek üzere
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben,kaçıyorum Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin abim görüşmek üzere
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: cümleten var mı bi isteğiniz ufaktan kaçayım ben Genişletmek için tıkla ...
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Halı sahadan geldim abi 8-4 yenildik
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Halı sahadan geldim abi 8-4 yenildik
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: allaha emanet abicim hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... bilmukabele - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Halı sahadan geldim abi 8-4 yenildik Genişletmek için tıkla ... Of yarı yarıya fark olmadı bu - - - Eklendi - - - Hepinize iyi dilek ve temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuz.
__xXx__' Alıntı: allaha emanet abicim hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... bilmukabele - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Halı sahadan geldim abi 8-4 yenildik Genişletmek için tıkla ... Of yarı yarıya fark olmadı bu - - - Eklendi - - - Hepinize iyi dilek ve temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuz.
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bilmukabele - - - Eklendi - - - Of yarı yarıya fark olmadı bu Genişletmek için tıkla ... Defansta uçarak kesmeseydim daha çok açılacaktı fark abi. Ona rağmen benim hatalarımdan 2-3 gol yedik
OttomaN TigeR' Alıntı: bilmukabele - - - Eklendi - - - Of yarı yarıya fark olmadı bu Genişletmek için tıkla ... Defansta uçarak kesmeseydim daha çok açılacaktı fark abi. Ona rağmen benim hatalarımdan 2-3 gol yedik
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Defansta uçarak kesmeseydim daha çok açılacaktı fark abi. Ona rağmen benim hatalarımdan 2-3 gol yedik Genişletmek için tıkla ... Rovanşı varsa önemli değil Aykut
rabbace' Alıntı: Defansta uçarak kesmeseydim daha çok açılacaktı fark abi. Ona rağmen benim hatalarımdan 2-3 gol yedik Genişletmek için tıkla ... Rovanşı varsa önemli değil Aykut
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Rovanşı varsa önemli değil Aykut Genişletmek için tıkla ... Haftasonu olabilir abi - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Dikkat sakatlama kendini maçı boşver sen önemlisin ortak. Genişletmek için tıkla ... Yok be ben korkak oynarım kolay kolay sakatlanmam yalnız yorulmuşum. Neden anlamıyorum 15 dakikada kesiliyorum ben. Ağzıma hiç sigara almamış olmama rağmen
OttomaN TigeR' Alıntı: Rovanşı varsa önemli değil Aykut Genişletmek için tıkla ... Haftasonu olabilir abi - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Dikkat sakatlama kendini maçı boşver sen önemlisin ortak. Genişletmek için tıkla ... Yok be ben korkak oynarım kolay kolay sakatlanmam yalnız yorulmuşum. Neden anlamıyorum 15 dakikada kesiliyorum ben. Ağzıma hiç sigara almamış olmama rağmen
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Haftasonu olabilir abi Genişletmek için tıkla ... Kaleciye ihtiyaç var mı peki?
CABBAR Üye Yazı tipini değiştirsem iyi olacak - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Kaleciye ihtiyaç var mı peki? Genişletmek için tıkla ... Abi 8 gol yediğimize göre
Yazı tipini değiştirsem iyi olacak - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Kaleciye ihtiyaç var mı peki? Genişletmek için tıkla ... Abi 8 gol yediğimize göre
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Tahir' Alıntı: Ben simdi gerçekten emekli olacagim desem kim inanir Genişletmek için tıkla ...