BYFECI Üye Kayahan14' Alıntı: demek beni sevmiyorsun Genişletmek için tıkla ... Yooo sana da yarışmada kaç kere şaka yaptım görmedin mi
Kayahan14' Alıntı: demek beni sevmiyorsun Genişletmek için tıkla ... Yooo sana da yarışmada kaç kere şaka yaptım görmedin mi
Kayahan14 Üye Faciaa01' Alıntı: 02-08-2012 Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyorsam kendi üyeliğimi benden 7 gün büyüksün
Faciaa01' Alıntı: 02-08-2012 Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyorsam kendi üyeliğimi benden 7 gün büyüksün
ismail Üye emre641996' Alıntı: Tartismym bir iki yorum attım =) Genişletmek için tıkla ... Ama bence de [sence değil] Ios daha iyi Bende arada androide mi laf atsam şarj konusunda - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Gizli olduğunu niye söylüyorsun sen nasıl gizli ajansın Genişletmek için tıkla ... ne bilem ya şimdi sizi öldürmem gerek
emre641996' Alıntı: Tartismym bir iki yorum attım =) Genişletmek için tıkla ... Ama bence de [sence değil] Ios daha iyi Bende arada androide mi laf atsam şarj konusunda - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Gizli olduğunu niye söylüyorsun sen nasıl gizli ajansın Genişletmek için tıkla ... ne bilem ya şimdi sizi öldürmem gerek
BYFECI Üye İsmail' Alıntı: Teşekkür ederim Not: Tarafımca mesajındaki yazım hatası düzletilerek alıntı yapılmıştır. Genişletmek için tıkla ... Elinize sağlık İsmail bey demin "Oşbulduk" yazdın onu düzeltemedim maalesef
İsmail' Alıntı: Teşekkür ederim Not: Tarafımca mesajındaki yazım hatası düzletilerek alıntı yapılmıştır. Genişletmek için tıkla ... Elinize sağlık İsmail bey demin "Oşbulduk" yazdın onu düzeltemedim maalesef
BYFECI Üye Kayahan14' Alıntı: yanlış hatırlamıyorsam kendi üyeliğimi benden 7 gün büyüksün Genişletmek için tıkla ... Ben daha önceden biliyorum maxicep'i ama banned olduk
Kayahan14' Alıntı: yanlış hatırlamıyorsam kendi üyeliğimi benden 7 gün büyüksün Genişletmek için tıkla ... Ben daha önceden biliyorum maxicep'i ama banned olduk
-Emre Üye İsmail' Alıntı: Ama bence de [sence değil] Ios daha iyi Bende arada androide mi laf atsam şarj konusunda - - - Eklendi - - - ne bilem ya şimdi sizi öldürmem gerek Genişletmek için tıkla ... Yok sarj konusunda android önde (bazı cihazlarda) ama başka bişey bulup laf atabilirsin
İsmail' Alıntı: Ama bence de [sence değil] Ios daha iyi Bende arada androide mi laf atsam şarj konusunda - - - Eklendi - - - ne bilem ya şimdi sizi öldürmem gerek Genişletmek için tıkla ... Yok sarj konusunda android önde (bazı cihazlarda) ama başka bişey bulup laf atabilirsin
Kayahan14 Üye Faciaa01' Alıntı: Ben daha önceden biliyorum maxicep'i ama banned olduk Genişletmek için tıkla ... bende biliyordum ama üye değildim
Faciaa01' Alıntı: Ben daha önceden biliyorum maxicep'i ama banned olduk Genişletmek için tıkla ... bende biliyordum ama üye değildim
BYFECI Üye Kayahan14' Alıntı: bende biliyordum ama üye değildim Genişletmek için tıkla ... 2011 son aylarından beri biliyorum maxicepi.
Kayahan14' Alıntı: bende biliyordum ama üye değildim Genişletmek için tıkla ... 2011 son aylarından beri biliyorum maxicepi.
ismail Üye Faciaa01' Alıntı: Elinize sağlık İsmail bey demin "Oşbulduk" yazdın onu düzeltemedim maalesef Genişletmek için tıkla ... sen benim bi mesajıma yazmıştın öcümü almak istedim
Faciaa01' Alıntı: Elinize sağlık İsmail bey demin "Oşbulduk" yazdın onu düzeltemedim maalesef Genişletmek için tıkla ... sen benim bi mesajıma yazmıştın öcümü almak istedim
ismail Üye Kayahan14' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dostum ben polis değilim Gizli kimliğimi ötmemen için direk temizlenmen gerek - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: Yok sarj konusunda android önde (bazı cihazlarda) ama başka bişey bulup laf atabilirsin Genişletmek için tıkla ... Symbian adamım şarj mükemmel
Kayahan14' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dostum ben polis değilim Gizli kimliğimi ötmemen için direk temizlenmen gerek - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: Yok sarj konusunda android önde (bazı cihazlarda) ama başka bişey bulup laf atabilirsin Genişletmek için tıkla ... Symbian adamım şarj mükemmel
BYFECI Üye İsmail' Alıntı: Sen benim bir mesajıma yazmıştın, öcümü almak istedim. Genişletmek için tıkla ... Evet dün. Not: Yazınız tümüyle Türkçeye uygun olarak düzeltilmiştir.
İsmail' Alıntı: Sen benim bir mesajıma yazmıştın, öcümü almak istedim. Genişletmek için tıkla ... Evet dün. Not: Yazınız tümüyle Türkçeye uygun olarak düzeltilmiştir.
Kayahan14 Üye Ötmiyeceğim beni rahat bırak yoksa olacaklara karışmam - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: Symbiana lafimiz yok o zaten en kral sistem abi =) Genişletmek için tıkla ...
Ötmiyeceğim beni rahat bırak yoksa olacaklara karışmam - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: Symbiana lafimiz yok o zaten en kral sistem abi =) Genişletmek için tıkla ...