s@hr@ Üye haltie' Alıntı: çok sesli takılıyoruz Genişletmek için tıkla ... sessiz olun biraz mekanı kapatırlarsa ne yaparız ekmek parası
haltie' Alıntı: çok sesli takılıyoruz Genişletmek için tıkla ... sessiz olun biraz mekanı kapatırlarsa ne yaparız ekmek parası
haltie Üye sahra25' Alıntı: sessiz olun biraz mekanı kapatırlarsa ne yaparız ekmek parası Genişletmek için tıkla ...
sahra25' Alıntı: sessiz olun biraz mekanı kapatırlarsa ne yaparız ekmek parası Genişletmek için tıkla ...
Perfect! Üye ΛKƧİ;2447541' Alıntı: benım sesım kısık bugun Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun
Perfect! Üye ΛKƧİ;2447568' Alıntı: yok be renktas şakasına dıdım Genişletmek için tıkla ... olsun bigün olurda ben geçmş olsun demezsem buna say boşa gitmesin
ΛKƧİ;2447568' Alıntı: yok be renktas şakasına dıdım Genişletmek için tıkla ... olsun bigün olurda ben geçmş olsun demezsem buna say boşa gitmesin
Perfect! Üye ΛKƧİ;2447586' Alıntı: ahahhaha banane olmaz bu g.olsun ozaman kdr bayatlar taze ısterım ben Genişletmek için tıkla ... dondurucuya koy çıkardığında ilk günkü gibi oluyo (omo reklamı gibi oldu ilk günkü gibi)
ΛKƧİ;2447586' Alıntı: ahahhaha banane olmaz bu g.olsun ozaman kdr bayatlar taze ısterım ben Genişletmek için tıkla ... dondurucuya koy çıkardığında ilk günkü gibi oluyo (omo reklamı gibi oldu ilk günkü gibi)
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: dondurucuya koy çıkardığında ilk günkü gibi oluyo (omo reklamı gibi oldu ilk günkü gibi) Genişletmek için tıkla ...
halil09' Alıntı: dondurucuya koy çıkardığında ilk günkü gibi oluyo (omo reklamı gibi oldu ilk günkü gibi) Genişletmek için tıkla ...
Perfect! Üye ΛKƧİ;2447613' Alıntı: baaanaaaneeeeeeeeeeeee ıstemem benn öleeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... peki öle olsun görürsem söylerim
ΛKƧİ;2447613' Alıntı: baaanaaaneeeeeeeeeeeee ıstemem benn öleeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıkla ... peki öle olsun görürsem söylerim