BYFECI Üye Tahir' Alıntı: Saate bak 00:00:30... burda pusuya mı yattın mübarek Genişletmek için tıkla ... Saate baktım 00:00 geldim konuya
Tahir' Alıntı: Saate bak 00:00:30... burda pusuya mı yattın mübarek Genişletmek için tıkla ... Saate baktım 00:00 geldim konuya
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: Selamun aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykûm Selam hoşgeldin abi
hikmet366 Üye Faciaa01' Alıntı: Saate baktım 00:00 geldim konuya Genişletmek için tıkla ... sen o mesaji yazana kadar 30 saniye gecmis
Faciaa01' Alıntı: Saate baktım 00:00 geldim konuya Genişletmek için tıkla ... sen o mesaji yazana kadar 30 saniye gecmis
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: Helal mert iyi tutturmuşsun Genişletmek için tıkla ... Adamın dibi dibi
x-scarface Üye Faciaa01' Alıntı: Aleykûm Selam hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk yusufum nasılsın
BYFECI Üye hikmet366' Alıntı: sen o mesaji yazana kadar 30 saniye gecmis Genişletmek için tıkla ... Tv izliyordum gördüm bölüme girip yazana kadar geçmiş.
hikmet366' Alıntı: sen o mesaji yazana kadar 30 saniye gecmis Genişletmek için tıkla ... Tv izliyordum gördüm bölüme girip yazana kadar geçmiş.
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: Hoş bulduk yusufum nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyiyim abim sen nasılsın ne yapıyorsun.
x-scarface' Alıntı: Hoş bulduk yusufum nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyiyim abim sen nasılsın ne yapıyorsun.
BYFECI Üye hikmet366' Alıntı: hayırlı olsun 18200 sayfa olmuş Genişletmek için tıkla ... Rekor konu. - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Hikmet kutlama bölümüne konu aç Genişletmek için tıkla ... : e h e
hikmet366' Alıntı: hayırlı olsun 18200 sayfa olmuş Genişletmek için tıkla ... Rekor konu. - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Hikmet kutlama bölümüne konu aç Genişletmek için tıkla ... : e h e
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: Hikmet kutlama bölümüne konu aç Genişletmek için tıkla ... sen aç abi ben gerek duymuyorum burda kutlarız
x-scarface' Alıntı: Hikmet kutlama bölümüne konu aç Genişletmek için tıkla ... sen aç abi ben gerek duymuyorum burda kutlarız
x-scarface Üye Faciaa01' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim abim sen nasılsın ne yapıyorsun. Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun güzel kardeşim bende dün bölgesel sorun vardı internet gitti onla uğraşıyordum geldi şükür yahu
Faciaa01' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim abim sen nasılsın ne yapıyorsun. Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun güzel kardeşim bende dün bölgesel sorun vardı internet gitti onla uğraşıyordum geldi şükür yahu
BYFECI Üye hikmet366' Alıntı: sen aç abi ben gerek duymuyorum burda kutlarız Genişletmek için tıkla ... Ciddiye mi aldın?
hikmet366' Alıntı: sen aç abi ben gerek duymuyorum burda kutlarız Genişletmek için tıkla ... Ciddiye mi aldın?