Emrgncy Üye haydaravısyon' Alıntı: sen bana git yat diyorsun. usuluna uygun beni kovdun Genişletmek için tıkla ... Ayıp ettin hemşerim nereye yahu, daha şırdan yiyecedik
haydaravısyon' Alıntı: sen bana git yat diyorsun. usuluna uygun beni kovdun Genişletmek için tıkla ... Ayıp ettin hemşerim nereye yahu, daha şırdan yiyecedik
x-scarface Üye Joker6126' Alıntı: Selamün aleyküm abilerim Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam kardeşim nasıl burağım keyifler nasıl?
Joker6126' Alıntı: Selamün aleyküm abilerim Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam kardeşim nasıl burağım keyifler nasıl?
Emrgncy Üye Joker6126' Alıntı: Selamün aleyküm abilerim Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Buyur şöyle bir hoşgeldin çayı
Joker6126' Alıntı: Selamün aleyküm abilerim Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Buyur şöyle bir hoşgeldin çayı
x-scarface Üye Emrgncy112' Alıntı: Ayıp ettin hemşerim nereye yahu, daha şırdan yiyecedik Genişletmek için tıkla ... Bici bici de yiyün mü
Emrgncy112' Alıntı: Ayıp ettin hemşerim nereye yahu, daha şırdan yiyecedik Genişletmek için tıkla ... Bici bici de yiyün mü
haydaravısyon Üye Emrgncy112' Alıntı: Ayıp ettin hemşerim nereye yahu, daha şırdan yiyecedik Genişletmek için tıkla ... şirdan sevmiyom numbar yirim
Emrgncy112' Alıntı: Ayıp ettin hemşerim nereye yahu, daha şırdan yiyecedik Genişletmek için tıkla ... şirdan sevmiyom numbar yirim
x-scarface Üye Byhaydar' Alıntı: neyse abilerim bende kaçıyorum yarın görüşürüz. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Byhaydar' Alıntı: neyse abilerim bende kaçıyorum yarın görüşürüz. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Emrgncy Üye Byhaydar' Alıntı: neyse abilerim bende kaçıyorum yarın görüşürüz. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Haydar'ım - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: şirdan sevmiyom numbar yirim Genişletmek için tıkla ... O da olur
Byhaydar' Alıntı: neyse abilerim bende kaçıyorum yarın görüşürüz. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Haydar'ım - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: şirdan sevmiyom numbar yirim Genişletmek için tıkla ... O da olur
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Ve aleyküm selam kardeşim nasıl burağım keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi Allah'a şükür seni sormalı - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Buyur şöyle bir hoşgeldin çayı Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hidayet abi nasılsın
x-scarface' Alıntı: Ve aleyküm selam kardeşim nasıl burağım keyifler nasıl? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi Allah'a şükür seni sormalı - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Aleykum selam Buyur şöyle bir hoşgeldin çayı Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hidayet abi nasılsın
x-scarface Üye Joker6126' Alıntı: İyiyim abi Allah'a şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun kardeşim görüşemedik bu aralar.
Joker6126' Alıntı: İyiyim abi Allah'a şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun kardeşim görüşemedik bu aralar.
Joker Emekli Yönetici Byhaydar' Alıntı: neyse abilerim bende kaçıyorum yarın görüşürüz. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşçakal Haydar iyi geceler
Byhaydar' Alıntı: neyse abilerim bende kaçıyorum yarın görüşürüz. iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoşçakal Haydar iyi geceler
Emrgncy Üye Joker6126' Alıntı: İyiyim abi Allah'a şükür seni sormalı - - - Eklendi - - - Eyvallah Hidayet abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Elhamdulillah iyiyim sende ne var ne yok..
Joker6126' Alıntı: İyiyim abi Allah'a şükür seni sormalı - - - Eklendi - - - Eyvallah Hidayet abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... Elhamdulillah iyiyim sende ne var ne yok..
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Hamd olsun kardeşim görüşemedik bu aralar. Genişletmek için tıkla ... Abi çok sık giremedim siteye girincede seni göremedim malum iş güç pek vaktim olmuyor birde bilgisayarla ilgili bir sorun vardı fakat düzelttim - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Elhamdulillah iyiyim sende ne var ne yok.. Genişletmek için tıkla ... Bir yandan iş güç bir yandan maxicep abi gidip geliyorum keyfim yerinde Allah'a şükür
x-scarface' Alıntı: Hamd olsun kardeşim görüşemedik bu aralar. Genişletmek için tıkla ... Abi çok sık giremedim siteye girincede seni göremedim malum iş güç pek vaktim olmuyor birde bilgisayarla ilgili bir sorun vardı fakat düzelttim - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Elhamdulillah iyiyim sende ne var ne yok.. Genişletmek için tıkla ... Bir yandan iş güç bir yandan maxicep abi gidip geliyorum keyfim yerinde Allah'a şükür
x-scarface Üye İyi kardeşim düzeltmene sevindim. Bende bu aralar pek giremedim yoğundum. Hani yusuf nerelerde yokmu
Emrgncy Üye Joker6126' Alıntı: Abi çok sık giremedim siteye girincede seni göremedim malum iş güç pek vaktim olmuyor birde bilgisayarla ilgili bir sorun vardı fakat düzelttim - - - Eklendi - - - Bir yandan iş güç bir yandan maxicep abi gidip geliyorum keyfim yerinde Allah'a şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini arttırsın Burağım..
Joker6126' Alıntı: Abi çok sık giremedim siteye girincede seni göremedim malum iş güç pek vaktim olmuyor birde bilgisayarla ilgili bir sorun vardı fakat düzelttim - - - Eklendi - - - Bir yandan iş güç bir yandan maxicep abi gidip geliyorum keyfim yerinde Allah'a şükür Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini arttırsın Burağım..
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: İyi kardeşim düzeltmene sevindim. Bende bu aralar pek giremedim yoğundum. Hani yusuf nerelerde yokmu Genişletmek için tıkla ... Aynen abi yokluğunu hissettik bayağı yusufla en son akşam konuştuk dahada göremedim - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Allah iyiliğini arttırsın Burağım.. Genişletmek için tıkla ... Saolasın abim cümlemizin
x-scarface' Alıntı: İyi kardeşim düzeltmene sevindim. Bende bu aralar pek giremedim yoğundum. Hani yusuf nerelerde yokmu Genişletmek için tıkla ... Aynen abi yokluğunu hissettik bayağı yusufla en son akşam konuştuk dahada göremedim - - - Eklendi - - - Emrgncy112' Alıntı: Allah iyiliğini arttırsın Burağım.. Genişletmek için tıkla ... Saolasın abim cümlemizin
Emrgncy Üye Galiba Üstad uyumuş... Hepinize iyi geceler canlar.. Sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun