ismail Üye hikmet366' Alıntı: evet saat 7 de okula gidiyom 8 ders boyunca uyurum herhal Genişletmek için tıkla ... Hmm benim öğlen 1de
hikmet366' Alıntı: evet saat 7 de okula gidiyom 8 ders boyunca uyurum herhal Genişletmek için tıkla ... Hmm benim öğlen 1de
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: Ben uzun süredir arkadaşlarımla takılmıyorum işim dolayısıyla zor oluyor ama bi günü kendime ayırıcam - - - Eklendi - - - ooo torpilliyiz galiba Genişletmek için tıkla ... hemde nasıl - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: O h be yaniyordu azim Genişletmek için tıkla ... Buda acı
Joker6126' Alıntı: Ben uzun süredir arkadaşlarımla takılmıyorum işim dolayısıyla zor oluyor ama bi günü kendime ayırıcam - - - Eklendi - - - ooo torpilliyiz galiba Genişletmek için tıkla ... hemde nasıl - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: O h be yaniyordu azim Genişletmek için tıkla ... Buda acı
yunus4554 Üye hikmet366' Alıntı: yaktın bizi - - - Eklendi - - - acık Bakkal varmı ki bu saat ve Genişletmek için tıkla ... bizim burda cok sen ya sabaha kadar hoppa gangam styla
hikmet366' Alıntı: yaktın bizi - - - Eklendi - - - acık Bakkal varmı ki bu saat ve Genişletmek için tıkla ... bizim burda cok sen ya sabaha kadar hoppa gangam styla
hikmet366 Üye İsmail' Alıntı: Hmm benim öğlen 1de Genişletmek için tıkla ... öglencimisin ben tam gün
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: hemde nasıl Genişletmek için tıkla ... kanka gece gece acıktırdın lan nerden bulucam şimdi ben acılı
Faciaa01' Alıntı: hemde nasıl Genişletmek için tıkla ... kanka gece gece acıktırdın lan nerden bulucam şimdi ben acılı
ismail Üye Joker6126' Alıntı: Ben uzun süredir arkadaşlarımla takılmıyorum işim dolayısıyla zor oluyor ama bi günü kendime ayırıcam - - - Eklendi - - - ooo torpilliyiz galiba Genişletmek için tıkla ... Ayırman lazım yarın ölcek gibi yaşa hiç ölmicek gibi çalış Sanırım buna benzerdi söz
Joker6126' Alıntı: Ben uzun süredir arkadaşlarımla takılmıyorum işim dolayısıyla zor oluyor ama bi günü kendime ayırıcam - - - Eklendi - - - ooo torpilliyiz galiba Genişletmek için tıkla ... Ayırman lazım yarın ölcek gibi yaşa hiç ölmicek gibi çalış Sanırım buna benzerdi söz
hikmet366 Üye yunus4554' Alıntı: bizim burda cok sen ya sabaha kadar hoppa gangam styla Genişletmek için tıkla ... niye gannam apaci olmaz mi
yunus4554' Alıntı: bizim burda cok sen ya sabaha kadar hoppa gangam styla Genişletmek için tıkla ... niye gannam apaci olmaz mi
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: kanka gece gece acıktırdın lan nerden bulucam şimdi ben acılı Genişletmek için tıkla ... harbi ha bende acıktım
Joker6126' Alıntı: kanka gece gece acıktırdın lan nerden bulucam şimdi ben acılı Genişletmek için tıkla ... harbi ha bende acıktım
Joker Emekli Yönetici İsmail' Alıntı: Ayırman lazım yarın ölcek gibi yaşa hiç ölmicek gibi çalış Sanırım buna benzerdi söz Genişletmek için tıkla ... amcan patronun olunca pek özel hayatın olmuyo malesef ama sözü tuttum güzelmiş
İsmail' Alıntı: Ayırman lazım yarın ölcek gibi yaşa hiç ölmicek gibi çalış Sanırım buna benzerdi söz Genişletmek için tıkla ... amcan patronun olunca pek özel hayatın olmuyo malesef ama sözü tuttum güzelmiş
hikmet366 Üye Faciaa01' Alıntı: harbi ha bende acıktım Genişletmek için tıkla ... bende acıktım dolapta ne var ki acaba evde
Faciaa01' Alıntı: harbi ha bende acıktım Genişletmek için tıkla ... bende acıktım dolapta ne var ki acaba evde
yunus4554 Üye hikmet366' Alıntı: niye gannam apaci olmaz mi Genişletmek için tıkla ... biz mahallece modayi takip ediyoruz aga
hikmet366' Alıntı: niye gannam apaci olmaz mi Genişletmek için tıkla ... biz mahallece modayi takip ediyoruz aga
ismail Üye hikmet366' Alıntı: öglencimisin ben tam gün Genişletmek için tıkla ... Yok üniliyim diyim 1buçuk saat ders 15 dakka ara sonra gene 1buçuk saat ders ve finish hergün böyle ama 3 gün sabah 9da, 2 gün 13:15'te
hikmet366' Alıntı: öglencimisin ben tam gün Genişletmek için tıkla ... Yok üniliyim diyim 1buçuk saat ders 15 dakka ara sonra gene 1buçuk saat ders ve finish hergün böyle ama 3 gün sabah 9da, 2 gün 13:15'te
BYFECI Üye hikmet366' Alıntı: bende acıktım dolapta ne var ki acaba evde Genişletmek için tıkla ... bi bak
Joker Emekli Yönetici hikmet366' Alıntı: bende acıktım dolapta ne var ki acaba evde Genişletmek için tıkla ... kendi evindeki şeyi bizemi soruyon hikmet
hikmet366' Alıntı: bende acıktım dolapta ne var ki acaba evde Genişletmek için tıkla ... kendi evindeki şeyi bizemi soruyon hikmet
hikmet366 Üye yunus4554' Alıntı: biz mahallece modayi takip ediyoruz aga Genişletmek için tıkla ... o zaman çıkan hallem shek ızle o ye./ - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: bi bak Genişletmek için tıkla ... yaş paşta kola gazoz üzüm dolması hazır kek yoyurt vs
yunus4554' Alıntı: biz mahallece modayi takip ediyoruz aga Genişletmek için tıkla ... o zaman çıkan hallem shek ızle o ye./ - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: bi bak Genişletmek için tıkla ... yaş paşta kola gazoz üzüm dolması hazır kek yoyurt vs